Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mióta megjelentek és elterjedtek az ismerkedős applikációk, rengetegen kattantak rá a lehetőségre. Nyilván tényleg könnyebb neten keresztül csajozni, mint élőben odamenni valakihez, de ezt is könnyen el lehet szúrni.

Például úgy, ha helytelenül írsz vagy mondjuk viccesnek szánt, ám ezer éve lejárt, elcsépelt dumával indítasz. Meg persze azzal is csökkentheted a saját esélyeidet, ha nem a megfelelő emojikat használod. Még jó, hogy a Clover (egy Tinderhez hasonló applikáció) összeállításából most megtudhatod, hogy melyekre válaszolnak leginkább a csajok, illetve melyekkel lehet könnyedén elriasztani őket. Ehhez 3 millió felhasználótól származó adatot vizsgáltak meg.

Először azokat láthatod, amikre leginkább válaszolni szoktak, majd azokat, amikre a legkevésbé. A harmadik kategóriába pedig azok kerültek, amiket előszeretettel küldenek a nők.

A legfőbb tanulság eddig tehát az, hogy soha ne indíts bicepszekkel és fallisztikus padlizsánokkal, ha komolyan gondolod az ismerkedést. Természetesen ugyanez az ábra elkészült a férfiakra vetítve is. Lássuk, mivel lehet könnyen elriasztani minket!

Milyen meglepő, hogy egy kupac szarra nem tudunk semmi frappánsat reagálni, ugye? Persze az is érthető, hogy gyorsan továbblapozunk, ha egy nő már az első üzenetében gyűrűt küld...

A legjobb taktika valószínűleg az lehet, ha az emojik használatát a minimumra szorítjuk, így legalább nem attól függ majd a sikerünk, és persze az sem árt, ha megtanulunk helyesen írni és fogalmazni. Hajrá! ;)

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.