Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Claudia de Marchi néhány éve még az egyik legjobb brazil ügyvédi irodánál dolgozott, és egy megbecsült jogásznak számított hazájában. Azonban egy nap úgy döntött, ott hagyja a jogi pályát, és inkább luxusprostinak áll, hogy gazdag üzletembereknek és politikusoknak árulja kegyeit óránkénti 150, éjszakánkénti 650 fontért.

A 34 éves nő az első évben majdnem 100 ezer fontot keresett prostiként, jóval többet, mint jogászként. De elmondása szerint nem a pénz volt a fő motiváció döntése meghozatalában.

„Főként azért döntöttem a karriercsere mellett, mert nem tudtam elviselni a napi rutint, továbbá azt, hogy folyton igazodnom kellett másokhoz, de talán a legnyomósabb érv az volt, hogy túlságosan belefáradtam a jogi ipart uraló férfias önzésbe és élvhajhászásba. Ugyanakkor a szexet is imádom – nem lennénk ebben a szakmában, ha nem így lenne. Tehát megtaláltam a módját annak, hogy pénzt csináljak valami olyasmiből, amit szeretek.”

Claudia di Marchi

Claudia részleteket is elárult a munkájáról. Például utasított már vissza klienst azért, mert nyelvtani hibákkal voltak tele a mondatai, vagy mert nem osztotta az illető politikai nézeteit. (Ez a hátulütője annak, amennyiben egy komoly jogi múlttal rendelkező prosti szolgáltatásait veszi az ember igénybe.)

– áll a hirdetésében, amelyben egyébként megjegyzi, hogy imádja az anált, képes a multiorgazmusra, de csakis olyasmire hajlandó, amit szeret.

Claudia di Marchi még jogászként

Bár az ideje nagy részét férfiakkal tölti az ágyban, elmondása szerint végre sikerült felszabadítania magát az uralmuk alól  – éppen ezért élete legjobb döntésének tartja azt, hogy dobta a jogi pályát a prostitúció miatt. És hogy miért bírja sokkal jobban ezt a munkát, azt igen velősen fogalmazta meg:

Bár a legtöbb prostituált álnéven űzi az ipart, hogy megóvja személyazonosságát, Claudia büszke arra, amit elért – nyilván erről a történetről sem hallottunk volna, ha nem így lenne. A nő a tapasztalatairól egyébként blogot vezet, ahol szexuális és életmódtanácsokkal is ellátja a nagyérdeműt:

  • a nőket a férfiuralom alól való felszabadításban próbálja segíteni,
  • a férfiaknak pedig tanácsokat ad, hogy miképp viselkedjenek a nőkkel, milyennek kell lennie egy igazi férfinak, vagy éppen hogyan elégítsenek ki egy nőt orálisan.

Claudia egyébként Sorriso városából származik, 2005-ben szerezte meg a jogi diplomáját, és 11 éven át dolgozott jogászként, később pedig elkezdett előadásokat tartani alkotmányjogból a helyi Unic Sorriso egyetemen.

(forrás: Daily Mail)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.