Andrea nem kicsit jó nő, ezért a végeredmény sem kicsit megdöbbentő.

A Whatever.com már egy ideje meglehetősen meredek társadalmi kísérletekkel sokkolja követőit. Attraktív csajokat és pasikat küldenek ki az utcára, hogy random járókelőket hívjanak el szexelni. Az eddigi négy kísérlet eredményei a következőképpen alakultak:

Amikor egy pasi próbálkozott be száz nőnél, kereken nulla mondott igent a felhívásra. Ezt később megismételték kétszáz lánnyal, akik közül ketten mondtak igent és az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az egyik prostituált volt. A lány keres pasit mutatványba eddig kétszer fogtak bele. Első alkalommal tizennégy férfinál próbálkozott be egy attraktív hölgyemény, akik közül heten mondtak igent, azaz hajszál pontosan a megkérdezettek fele. Második alkalommal Európában kísérleteztek, amikor nyolc megkérdezettből hét ment volna azonnal erotikus tornázni.

A Whatever elérkezettnek látta az időt, hogy végre egy nagyobb mintát is górcső alá vegyenek, kiküldték hát a csapat csodafegyverét, az ultradögös Andreát, hogy kínálkozzon fel száz darab utcán lófráló csávónak. Itt a videó:

https://www.youtube.com/watch?t=487&v=QBtF3I7fDfU

Jól látod; száz férfiból csak harmincan mondtak igent. Ennek persze több oka is lehet, de mivel a válaszolókról nem tudunk semmit, csak a sötétben tudunk tapogatózni. Az alanyok között biztosan volt olyan, aki kapcsolatban él, aki nem a nőket szereti, de rengetegen voltak olyanok is, akik láthatóan nem hittek a szemüknek/fülüknek.

Te mit tettél volna, ha Andrea odalép hozzád az utcán és felhív a lakására szexelni?

A számokon felbuzdulva mi is tartanánk egy gyors közvélemény-kutatást.

Az eredménytől függetlenül egy dolog már most biztos; a férfiak mindig a farkuk után mennek? Kedves hölgyeim, ezentúl ezt az otromba általánosítást helyből kikérjük magunknak.

(via Whatever, BroBible)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

További cikkeink a témában