Férfiak, szexi és hiánypótló válogatás jön!

Súlyosan közelegnek az ünnepek és ugyanilyen súlyosan épül teáskanálnyi púpokkal a kétségbeesés, vajon mit vegyél a barátnődnek. Nem mondjuk, hogy a legkeresztyénibb ötleteket fogjuk most megmutatni, viszont az biztos, hogy nagyon merész és különleges lenne, ha egy ilyen csomagot tennél a Mikulásbakancsba vagy a fa alá. Kedvenc szexshoppunk, a vágyaim.hu toplistáján néztük meg, mi az az öt szexi ruha, amit a nők leginkább szeretnek – és mutatjuk is azon nyomban.

1: Necc szexmini

Ár: 5,290 forint

Nem mondjuk, hogy sokat takar, de természetesen nem is ez a lényege! Ez a nagy szemű, hálós, rugalmas, erős neccből készült miniruha hármas vállpántokkal egészen pikáns otthoni öltözet (vagyishát inkább vetkőzet), kiváló minőségű, kényelmes, varrásmentes anyagból. Nem félősöknek szabták – cserébe nagyon szexi darab!

2: Cukorka tanga

Ár: 2,990 forint

A legszívesebben felfalnálak kifejezés egészen új értelmet nyer ezzel a teljesen megehető, szexi tangával. És persze cuki poénnak sem utolsó!

3: Vörös harisnyaoverall

Ár: 5,190 forint

Aktus közben is simán viselhető ez a vadító, vörös színű spagettiruha, nyitott szeméremrésszel. Garantáltan el fog kerekedni a szeme, ha ezt adod neki – aztán pedig a tiéd, ha felveszi!

4: Áttetsző, csíkos szett

Ár: 5,790 forint

Három részes, igazán szexi és látványos szett, az elegánsabb erotika kedvelőinek. Rugalmas, kellemes, puha, áttetsző fekete anyagból készült, függőleges csíkozással, mely gyönyörűen nyújtja az alakot. A szett tartalma egy harisnyatartós felső, egy pár csíkos combharisnya és egy T-fazonú tanga; nagyon kompakt csomag!

5: Nyakpántos harisnyaruha

Ár: 3,190 forint

Levetkőztetett erotika és dekadens elegancia egy cicaruhában: ebben a nyakpántos darabban tuti, hogy egész nap elnézegetnéd a párodat – vagyis addig, amíg le nem szaggatnád róla, olyan vadító.

6: Hétrészes tangaszett

Ár: 3,490 forint

Innentől nincs kifogás; a hét mind a hét napján pikáns és szexi tangában lehet a párod! Ez az ajándék mellesleg azért is tuti nagyon meg fog örülni neki: a változatos anyagokban, színekben és mintákban érkező fehérneműkért a nők is ugyanannyira odavannak, mint a férfiak.

7: Nyitott csípőtanga

Ár: 2,290 forint

Szeméremnél nyitott, akár aktus közben is viselhető ez az elképesztően szexi, T-fazonú tanga! A fényes, szaténos csillogású anyagból készült darab sem a szemérmesek viselete; de ha bevállalja a barátnőd, tuti, hogy nem tudod majd türtőztetni magadat!

Még több ünnepi top-terméket találhatsz, ha ellátogatsz a vágyaim.hu-ra! És nyugi, a termékek teljesen semleges, névtelen, diszkrét csomagolásban érkeznek, méghozzá 12 ezer forint fölötti rendelés esetén teljesen ingyen is. Legyenek eggyel izgalmasabbak és pikánsabbak az ünnepek!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon