Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha esetlen nem állna kötélnek a csajod, most már tudod, mit kell mondani.

Arról már többször is írtunk, hogy a csajod nagy valószínűséggel többször akar kufircolni, mint hiszed – most viszont nagyon okos emberek azt is megállapították, hogy lehet, hogy nem csak akar, hanem szüksége is van rá. Mert:

Szex nélkül depressziós lehet a vagina.

Ugyanis ha nincs semmi aktivitás a hölgy lába között (és itt nem csak egy úriember társaságát, hanem a mutató- és középső ujját/vibrátort/csiklóizgatót is értjük) túl sok ideig, az bizony komoly egészségügyi gondokhoz vezethet.

Ha a hüvelyfalban nincs elég vér- és oxigénellátás – mivel nincs használatban elégszer – a szövetek elvékonyodnak és összezsugorodnak. A betegséget orvosi nevén atrófiás hüvelygyulladásnak hívják, mely a női nemi hormon azaz az ösztrogén hiánya miatt alakul ki – köznyelvben pedig úgy is értelmezhető, hogy a vagina depressziós tüneteket mutat az aktivitás hiányából fakadóan.

- magyarázza a jelenség még komolyabb oldalát Louise Mazanti, londoni szexterapeuta.

Ezt pedig nem hagyhatjuk, uraim! Úgyhogy ezt a cikket kéretik megmutatni nemkívánós estéken a hölgynek és elmagyarázni, micsoda fatális következményei lehetnek a lepedőgyűrés hiányának!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.