Vegetáriánusok, vegánok most fordítsák el a fejüket, tisztelgés következik az argentin marhahús előtt, amit megfelelően elkészíteni igazi művészet.

Francis Mallmann argentin mesterséf összegzi pár szóban, miért páratlan a náluk honos marhahús, valamint azt, hogy miért különleges az argentin/ uruguay-i stílusú grillezés, más néven asado.

"Az asado legősibb verziója: a megsütésre kerülő állatokat kibontják, egyenletesen szétnyitva keresztágakra feszítik és rögzítik, majd a korábban rakott tűz parazsától jelentősebb távolságra ferdén a földbe szúrják, és alacsony hőmérsékleten, kíméletesen sütik meg hosszú órákon át." - nyarspolgar-bbq.blog.hu

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Gyönyörű harmincassal búcsúztatjuk a hetet

Katja szereti az állatokat, magára is varratott néhányat

Trükkök, ha beütne a kajakóma a karácsonyi zabálástól

További cikkeink a témában