Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ez az első alkalom, hogy egy gasztró cikkre 18-as karikát kellett tennünk.

A Munchies videójában Tamy Junggal találkozhatunk, akinek egyáltalán nem célja, hogy lefogyjon, sőt. Tammy olyan személy, akinek az okoz szexuális örömöt, ha etetik. A fétis világban a hozzá hasonlókat feedee-nek nevezik, azt, aki pedig eteti őt feeder-nek.

A videóból kiderül, hogy a fétis szabályainak megfelelően az a célja, hogy hízzon, ugyanis ez a barátjával folytatott kapcsolatuk dinamikája. Normális – vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy az ettől eltérő értékrenddel bírók számára az egész dolog meglehetősen meghökkentő és sokkoló. A korszakunk szépségideálja ugyanis ennek éppen az ellenkezője: a nők sportosak, karcsú – nézzük csak végig a legnépszerűbb Instagram-profilokat. Persze nem mindig volt ez így, elég megnézni egyik másik Rubens vagy Renoir festményt.

Tammy akkor fedezte fel, hogy létezik a feederizmus, vagy etetés nevű fétis, amikor már régen ezt csinálta. Ráeszmélt, hogy így érzi jól magát, idővel pedig videókat is készített, amelyekért a hozzá hasonló érdeklődésű júzerek fizettek, így a szenvedélyből megélhetési forrás is lett.

Nem Tammy Jung a legelső, aki ebből igyekszik megélni: Donna Simpson karrierje csúcsán 300 kilót nyomott és evős videóival évi 25 millió forintot keresett meg. Később, amikor a testsúlya akadályozni kezdte, hogy ellássa a gyerekeit, kénytelen volt drasztikusan lefogyni. Mennyire népszerű ez a dolog? A Feabie nevű randihonlapon etetettek és etetők találkozhatnak egymással, eddig 120 ezer felhasználója van a honlapnak, ami így elsőre soknak hangozhat, de a több százmilliós angol anyanyelvű népességhez viszonyítva ez a szám marginális.

Összességében nézve érdekes, hogy egy olyan videó is a Pornhubon köthet ki, amelyen egy felöltözött nő nem csinál mást, mint szép lassan megeszik egy szelet pizzát.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.