Meghökkentő felvételt készített a Minnesotában autózó Theresa Lucas.

Még a nyáron készült ez a zavarba ejtő fotó, amelyen mintha a tenger hullámai söpörnének végig az égen az egyesült államokbeli Minnesota államban:

A képet a Bemidji városkába tartó Theresa Lucas készítette, aki eredetileg csak azt akarta megmutatni a lányának, hogy mennyire van messze, így benne is csak utóbb tudatosult, milyen illúziókeltő viharfelhőt kapott le.

Pontosan úgy néz ki, mintha az óceán zúdulna le az égből, elsőre még úgy is tűnhet, mintha két kép került volna egymás alá.

Minden bizonnyal egy asperitus nevű felhőképződményt látunk, amit csak 2017-ben ismert el a Meteorológiai Világszervezet.

A Nemzetközi Felhőatlasz szerint az asperitus felhők „jól körülhatárolt, hullámszerű struktúrák a felhő alján; jellemzőek rá a felhőalapban lokalizált, vonásokkal tarkított hullámok, néha éles pontokba ereszkednek, mintha egy érdesített tengerfelszínt látnánk alulról. A megvilágítás változó szintje és a felhő vastagsága drámai vizuális hatásokat eredményezhet.”

Theresa Lucas fotóját felkapta a helyi televízió és a közösségi média is, sőt a lelkes helyiek elkezdtek mindenféle felhőformációkat posztolni, amiben aztán hegyeket, völgyeket, más tengereket és egyebeket véltek felfedezni.

(Forrás: My modern met)

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

A rendőrség napján lehetne egy rendőrnő is a nap csaja

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés