59 kiló csoki, hét nap munka.

Amaury Guichon svájci mestercukrászt méltattuk már korábban is, de nem lehet elégszer: elképesztő kompozíciókat készít az egyik legalapvetőbb édességből, nem sajnálva az eszközöket a tökéletes megformálásra.

Guichon 21 évesen lett a híres párizsi cukrászda, a Hugo & Victor mestercukrásza, majd a Netflix Csokoládéiskola című valóságshow-jában is szerepelt, de ma már elég rápillantani a YouTube-csatornájára, hogy képbe kerülj.

Nem véletlenül követik a mestert közel 15 millióan, amikor olyan eszelős dolgokat rak össze, mint ez a versenyautó:

Ez egy 1:2 arányú F1-es autó, amihez 59 kiló csokira volt szüksége, és hét nap alatt készült el vele, gondosan kidolgozva számos részletet. Ennél már csak az lenne menőbb, ha versenyezni is lehetne vele.

Ez is érdekelhet:

Budapesten kóstolhatod meg Enzsöl Balázs rockra hangolt gitárdesszertjét

Instant rock and roll érzést ad a whiskeys és a pezsgős desszert, amit a Barcelonában élő Enzsöl Balázs cukrászséf a Hard Rock Hotel Budapest Sessions éttermébe komponált. Megcsodáltuk, megkóstoltuk.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Katja szereti az állatokat, magára is varratott néhányat

Trükkök, ha beütne a kajakóma a karácsonyi zabálástól

Clarissa kedvéért még 23-án is hajlandók vagyunk sorban állni

További cikkeink a témában