Sört nyit és kiszabadít, mi az? – AnsoKnives kulcstartók

A férfiak – akárcsak az élet minden területén – a kulcstartók esetében is a funkcionalitásra törekednek. Mivel azonban a kulcstartók funkcionalitása az esetek 90%-ában a megkülönböztető szerepben ki is merül, nem jellemző, hogy a férfiakat eme tárgy egy kicsit is lázba hozná. De mint tudjuk, a kivétel erősíti a szabályt. Íme, hát a kivétel: egy dán késgyártó cég kulcs alakú, multifunkcionális sörnyító-feszítővas titánium eszköze.

A késhasználat és az alkoholizálás ugyan nem feltétlenül a legszerencsésebb párosítás,  bízunk benne, hogy aki AnsoKnives kést vesz, az nem vesz egyúttal sörnyitót is, és fordítva, vagy legalábbis nem ugyanakkor használja azokat. A dán AnsoKnives eszközei megalkotásakor ugyanis semmit sem bíz a véletlenre: pengeéles késeik és a mérnöki pontossággal kialakított egyéb többfunkciós szerszámaik garantáltan felsőkategóriás termékeket jelentenek, melyek esetén a dizájn csak bónusz. A Bar-Key névre keresztelt eszköz kulcstartó volta például eltörpül amellett, hogy a titánból készült szerszám nemcsak üvegnyitóként használható, de feszítővas funkciója révén még akkor is a segítségünkre van, ha a harmadik üveg sör után ne adj’ isten a mellékhelyiségben ragadnánk.

De ha még ez sem elégítené ki a kulcstartók funkcionalitásával kapcsolatos elvárásainkat, válasszuk a Barbar nevű eszközt. Ez ugyan nem kulcs alakú, de a Bar-Keyhez képest plusz egy funkcióval rendelkezik: tartalmaz egy negyedcolos csavarkulcsot is. Így ha a feszítővas funkcióval a legkisebb helyiségből sikerült magunkat kimenekíteni, a csavarkulcsunkkal hozzá is kezdhetünk a vécéajtó megjavításához.

A kulcstartók becsületét megmentő eszközök többféle színben is megrendelhetők a cég e-mail címén, 75 plusz tíz dollár szállítási díjért, azaz nagyjából 17 ezer forint körüli összegért.

Tovább:
A techrovat legfrissebb híreihez 
Hangvezérléses, webkamerás légkondi az LG-től
Az Apple tündöklése és bukása 2012-ben

(Fotó: Beast.comGizmodo)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon