Laci bácsi, a magyar gasztrotelevíziózás állócsillaga. Aki ezzel vitatkozik, nem szimplán tudatlan, de szemtelen is.
Laci bácsi egy életre is elég muníciót adott nekünk a főzésről, pusztán 1-2 évtized alatt: magyaros fogásai óta tudjuk, hogy a kecsöp és az ételízesítő a magyar konyha lelke, hogy nincs olyan, amit ne lehetne kirántani (legjobb a keresztpanírozás), és az étel tulajdonképpen nem is zsíros vagy olajos, ha van elegendő szalvéta otthon.
Nem tudjuk, a mester melyik bolygóról jött közénk, de hálásak vagyunk ezekért a megismételhetetlen fogásokért.
Az Ivássalkapcsolatosproblémák tumblr blog nem csak egy videót készített, de egyetlen képsorba sűrítette mindenki kedvenc Laci bácsijának életművét.
Micsoda szürpríz (azaz meglepestés), köszönjük!
(via ivassalkapcsolatosproblemak)