Ha az elmúlt időszak őrült gasztro-trendjeit megmutatnánk a nagyinak a vasárnapi ebédnél, valószínűleg sírva rohanna ki a világból.

Volt itt már szívárvány bagel:

Unikornis macaron:

Hableány piritós:

Sőt, még fekete fagyi is, a Los Angeles-i Little Damage fagyizóból:

Erre most mi jött?

Az egyszarvú tészta, amiben az egyetlen pozitívum, hogy valószínűleg ez a legegészségesebb színes kaja, amit valaha csináltak.

Az őrületet az Indigo Kitchen blogbejegyzése indította el, ahol azt is elmagyarázták, hogyan készülnek ezek a gyönyörű tészták: nehéz elhinni, de igazából csak egy szimpla tészta, vagy üvegtészta kell hozzá, és lila káposzta, amivel befestik.

Mi jobb, ha maradunk a jó öreg bolognainál, de ne lepődj meg, ha az Instán inspirálódó házi konyhatündéred otthon ezzel vár majd egy nehéz nap után...

(via Boredpanda)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon