A vérkomoly borkedvelők most ne figyeljenek ide!

A Rebel Coast sauvignon blanc-jában nincs egy csepp alkohol sem, viszont minden üvegben van helyette 16 milligrammnyi THC. Beállsz tőle, mint a gerely, de egyáltalán nem leszel másnapos – állítják az ötletgazdák, akik azt is elárulták, hogy "extrémen idegesítő őrült tudósos szarságok" kellettek hozzá, hogy végre le tudják tenni az asztalra ezt a terméket.

Na komolyan, lehet haragudni a srácokra? Azért léphették meg egyébként ezt a dolgot, mert Kaliforniában legalizálták a marihuánát, és az sem tilos, hogy egy helyen árusítsanak alkoholt, és különböző kannabisz-származékokat. Szóval jogilag teljesen tiszta a mutatvány, bár azt azért ne felejtsük el, hogy egy ilyen üveg birtoklása és a tartalmának elfogyasztása Magyarországon még mindig törvénybe ütközik, szóval nem érdemes megpróbálni becsempészni a feladott poggyászban.

Ha nem lenne nyilvánvaló, azt is eláruljuk, hogy a hatvan dolcsiért áruba bocsátott különlegesség nem azoknak készült, akik a talpas poharat eltartott kisujjal emelgetve szeretnek tanninokról és más varázsszavakról vitatkozni.

Füves bor. Ötletnek elég eredeti, az már biztos.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon