Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Vannak italok, melyeknek nem áll jól, ha melegek. Az sem áll jól nekik, ha a hűtésükre beledobált jégkockák fokozatosan vízízűre penetrálják őket. Nekik nagyon jól állnak a fagyos fém jégkockák.

Dobd be a fagyasztóba, majd az italodba, és nem fogsz csalódni: a fém jégkockák azonnal és hosszan tartóan lehűtik az italodat anélkül, hogy egy cseppnyire is felvizeznék. A rozsdamentes acélból készült sztenderd méretű jégkockák belsejében zselés anyag található, ennek köszönhetően képes a szokásosnál sokkal hosszabb ideig hűteni az italodat, mint egy mezei jégkocka, ami még bele is olvad a szent italba.

A KegWorks által forgalmazott, négyes kiszerelésben rendelhető szettet elég egyszer megvenni, utána korlátlan ideig újrahasznosítható, és egy speckó tál is jár hozzá, hogy ne fagyaszd szét az ujjaidat a fridzsi és a pohár közti úton. Ha szeretnél életedben először végiginni egy Mojitót az első korty ízével és egy bourbont a kezdeti hidegséggel, a fém jégkockákat kevesebb mint nyolcezer forintért megrendelheted.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.