Burgerillat, utcazene és lóverseny várja azokat, akik szeptember 1. és 3. között ellátogatnak a Kincsem Parkban idén ötödik alkalommal megrendezendő Food Truck Show-ra.

Nem lesz hiány újdonságból idén sem, a csapathoz ugyanis hét új büfékocsi csatlakozik ősszel. Az új kocsikból gombócot, lecsót, mindenmentes waffelt és BBQ-s füstölt fogásokat árulnak, de van már truckja a Bookline-nak, sőt a BKK-nak is. Emellett a rendezvény idei meglepetése a helyszínen bemutatott Food Truck Receptkönyv lesz, amelyben a legjobb truckok receptjeit lehet megtalálni.

A sok street food mellett ló- és agárversenyeket is rendeznek ezen a hétvégén Budapest legnagyobb lóversenypályáján:

  • pénteken a Lóverseny az Éjszakában versenysorozattal indulnak a hétvégi futamok,
  • a szombati nap fő attrakciója pedig hazánk leggyorsabb sprintfutama, a Marschall József Emlékverseny és a Hungária Díj lesz,
  • vasárnap pedig galoppversenyekre fogadhatnak a kilátogatók.

A családosok, és főleg a kisgyermekek számára is izgalmas lesz a hétvége, őket arcfestéssel, pónilovaglással és egy különleges, újrahasznosított anyagokból készült zöld játszótérrel várják.

Esténként Food Truck Cinema, azaz filmvetítés kezdődik, pénteken a Paripa, szombaton az Alkotó, vasárnap pedig a Kincsem című mozifilm kerül a vászonra. Szombaton rollerfelvonulást lát vendégül a fesztivál: a főváros minden rolleresét várják az eseményre, akik 10 órakor a Hősök terén találkoznak egymással, majd egészen a Kincsem Parkig gurulnak el.

A Food Truck Show hétvégéje alatt hagyományosan most is ingyenesen közlekedik a sárga iskolabusz, amely a Deák Ferenc tér és a Kincsem Park között ingázik minden nap nyitástól zárásig. A 2-es metró Pillangó utcai megállójától sem kell gyalogolnia senkinek, a Kincsem Parkig ugyanis kisvonatra szállhatnak az érkezők.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon