Bombajó recept, nem kell félni tőle, és a csajod meg a haverjaid imádni fogják. Egymilliárd indiai nem tévedhet!
Elsőnek itt a videó, hogy képbe hozzunk.
Te nem leszel meg nyolcvan másodperc alatt, de a végeredmény ugyanilyen jó lesz. Mondjuk, mi kell hozzá.
Hozzávalók
- 2 db nagy csirkemell
- só és bors
- 1 tk csilipor
- fél tk őrölt kömény
- 6 ek vaj
- fél hagyma felkockázva
- 3 tk garam masala
- 1 tk kömény
- 1 tk cayenne bors
- 1 ek őrölt gyömbér
- 3 gerezd lereszelt fokhagyma
- 2-3 dl víz
- 2-3 dl tejszín
- 4 dl paradicsomszósz
- 1 csokor koriander
- rizs
A videóban megtalálod a know howt, a lényeg a fűszerekben rejlik, és abbban, hogy a paradicsomos lét lassan sűrítsük vissza, közben a csirkehús is megfő. Rizzsel érdemes tálalni, a tetejét pedig szórjuk meg korianderrel. Az alapanyagok beszerzése nem bonyolult, és nem is drágák, ráadásul több hónapig kitartanak majd.
De ha neked ez sok, akkor van egy kényelmesebb megoldás: a Netpincérről (belépés után) kiválasztasz egy számodra izgalmas vajas csirkét, megrendeled és amíg megjön, közben nyitsz egy sört, csak hogy hasznosan töltsd a kiszállítási időt!
A kiválasztásban sokat segít, hogy a vendégek már értékelték előtted őket, így érdemes a 90% fölöttieket megtámadni, és azok közül választani.