Több Cubano, erősebb Magyarország.

A hazai street food szcénából hiányzik ez a nagyon fontos szendvics, de nincs gond, mert most megmutatjuk, hogyan készítsd el magadnak. A Binging with Babish nevű kezdeményezés A séf című filmet alapul véve mutatja be, hogy is jutunk egyről a kettőre.

Az első legfontosabb a pác, amibe a lapockát legalább 12 órára be kell áztatni, majd jön egy újabb kence. Az első pác narancslé, víz, rizsecet, só, fokhagyma, barnacukor, zöldfűszerek és babérlevél keverékéből áll, a második marinád: olivaolaj, citromlé, limelé, oregánó, koriander, menta, fokhagyma, és frissen őrölt bors. Két órás pihenést követően jöhet a sütés, és meg is van a Cubano lelke. Jöhet a szendvics összeállítása: vaj, mustár, svájci sajt, sonka, és persze az omlós sült malachusi.

Elég melós, de szerintünk megéri.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A legek földrajzkvízével hogy boldogulsz? Teszteld!

Bemutatjuk a kedvenc vietnámi színésznőd

Nem lehet akkora a karácsony előtti rohanás, hogy ne szakítsunk időt Oliviára

További cikkeink a témában
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban
Hirdetés