Mutatunk egy helyet, ahová elviheted a csajodat karácsony előtt és után is, és imádni fogjá(tok)!

Közeledik a karácsony, és a kávé az ágyba a kedvesednek ilyenkor azért talán kicsit kevés már – és akkor itt jön a képbe a Felix Kitchen & Bar és az új pezsgős reggelijük.

Így az év vége felé a mókuskerék maxra van járatva, otthon kevesebb a reggeli buborgás és nyilván ezt észreveszi a párod is, és talán meg is jegyzi. Ilyen esetben azért illik úriemberhez méltóan kárpótolni, de talán az évnek ebben a szakaszában már nem akkora nagy domborítás a kávé az ágyba, vagy a főtt virsli és rántotta varázslása.

Ha esetleg úgy érzed, nincs semmi extra ötleted, akkor vidd el a kedvesed egy pazar reggelire a Várkert Bazár szomszédságában található Felix Kitchen & Barba, ami a több mint impozáns Ybl Házban található, ahonnan egyaránt bámulhatod a várat, vagy akár a Dunát is!

Ha pedig arról regéltem, hogy pezsgős reggeli, akkor itt nem viccelnek, mivel több mint 50 féle champagne-ra rá lehet kóstolni. De ehhez a reggelihez mégis a Charles Heidsieck-ház virgonc buborékjaival teli nedűit ajánljuk másodkézből!

Ételfronton pedig mindketten találtok magatoknak valót, mert a szuperegészséges smoothie bowl-októl kezdve, a masszív sütőtökös waffelig elég széles spektrumon tudtok mazsolázni.

Ez pedig nem más, mint egy palacsinta, amihez lekvárt és agavé szirupot kaptok, hogy Budapest szívében maximumra tekerhessétek a dolce vita életérzést. Persze két ünnep között biztosan vigyázni kellene a kalóriákkal, na de van, ami jár, ha már itt jár az ember!

Most már tudod a titkot, szóval hagyd az unalomig elcsépelt „Drágám elviszlek vacsizni!” dumát, mert most a reggelizés a menő. Mivel ezerszer hallottad már, hogy reggelizz úgy, mint egy király, amire jobb helyet keresve se találhatsz ennél a városban!

Tehát irány a Duna-part, és dúskáljatok pár órát az ízek folyamában, és hidd el, ezután az otthoni ágyba varázsolt kávéd is édesebb lesz!

Fotók: Stiglincz Gábor - Socially, Bognár Bogi - Socially

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon