Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha sütöttél valaha szalonnát, bizonyára magad is szembesültél már azzal, hogy az isteni eledel a serpenyőben sercegve nem igazán simul rá a teflonra, hanem úgymond hullámosabbra veszi a figurát. Ennek eredménye lehet a ropogósra égett völgyek és a nyersebb hegyek – pedig mennyire jó lenne, ha az egész szelet egyenletesen sülne át! Ha ez az áldatlan állapot a te szemedet is szúrja, itt az ideje beruháznod a mókás elnevezésű szalonnalapító szerkezetre! A cucc valójában nem más, mint egy nehéz, vasból készült kör egy fából készült fogóval – az éppen készülő finomságra ráhelyezve pedig a fizikával karöltve gondoskodik arról, hogy tökéletesen ropogós és átsült bacon kerüljön az asztalra. Nem mellesleg kinézetre is imádnivaló!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.