Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Pörög a hét és tudjuk, hogy utálsz azon agyalni, hogy mit rendelj, mert egyszerűen már nem tudsz mit kitalálni és megőrülsz. Az obligát pizza helyett mondunk négy tuti megoldást a hétre.

Cigánypecsenye, Lacipecsenye

Nem állítjuk, hogy nagyon meg kell erőltetni az embernek a fantáziáját, hogy eszébe jusson ez a fogás, de nem kell mindig feltalálni a higgs bozon részecskegyorsítót.
57 vélemény után 93%, az meg szép teljesítmény.
Ár: 1150 Ft.

Carne Asada burrito, Arriba taqueria

Eredeti San Francisco stílusú szuper burrito! Füstölt, csípős Chipotle paprika szószban pácolt marhahússal, búzatortillába tekerve. Mit tud? 106 vélemény és 90 %, ezt tudja.

Ár: 1890 Ft.

Borscs, Babushka Food

Ettél már borscsot? Ez Oroszország válasza az olaszok minestronéjára, főételnek is beillő zöldségleves sok céklával, rengeteg káposztával, tejföllel, és – figyelem – sertésoldalassal! Hús a zöldséglevesben! Hát tudnak ilyet az olaszok, kérem szépen? Hát persze, hogy nem, daszvidánnya. 21 vélemény után 90%-on áll, ami még kiváló minősítés. Ár: 790 ft.

Tojásos nokedli szalonnával, fejes salátával, Theo Papa konyhája

Néha tutira kell menni. 52 vélemény után 95 százalékon álló fogás az a klasszikus magyaros hangulatú vasárnapi ebéd, ami sokunkban a boldog, aranyfényben fürdő gyermekkort idézi fel. Ha újraakarjuk élni a ragyogást az irodában egy átlagos hétköznap, akkor ne habozzunk, nyomjunk rá a rendel ikonra. Ár: 1170 Ft.

Hummusz falafellel, Hummusz Point

Nem mindig vágyik az ember disznótorosra (persze vannak kivételek),sokszor megelégszünk egy könnyű salátával, vagy éppen humusszal. Nem soroljuk fel, mi az a sok dolog, ami miatt a humusz jót tesz neked, inkább csak próbáld ki ezt az egészséges finomságot. Mi ez? Hummusz, falafelgolyók, techina, fűszerek, petrezselyem. 89%-os népszerűségi index, ár: 1390 Ft.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.