Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Van az úgy, hogy nem érzed elégnek azt, hogy finom pácban álljon a hús órákon át, mielőtt megsütöd a szabadban vagy éppen a sütőben. Ilyenkor jó injekciós tűvel a rostok közé juttatni a pácléből egy keveset. A hús omlós lesz, és igazi ízrobbanás következik be, amikor fogyasztod. Persze fel lehet turbózni egy kicsit a fecskendezés műveletét egy olyan cuccal, mint a SpitJack Magnum. Nem csak azért hasznos egy ilyen kütyüt beszerezned, mert jól néz ki, hanem mert sokáig társad lehet a konyhaszekrény fiókjában. Nem kell eldobni, tisztítható és kétféle tűvel szállítják, így sűrűbb pácokhoz is használható.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.