Hét ok, amiért jobb lesz a párkapcsolatod, ha a csajoddal jársz edzeni
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A mozgás jóbarát. Feltölt energiával, levezeti a feszültséget, javítja a közérzetet, formálja az alakot, élénkíti a testet – a lista végtelen. Ha pedig mindezt a barátnőddel együtt csinálod, még a párkapcsolatodra is áldott hatása lesz.

1: Motiváció

Ha egyikőtök sem az a kondiba járós fajta, viszont mindketten látjátok vagy érzitek magatokon a mozgás hiányát, akkor együtt sokkal könnyebb elkezdeni a testedzést mint egymagadban. A párkapcsolatodra nagyon jó hatása lesz, ha egymást motiváljátok az erőt és kitartást próbáló kezdeti időszakokban.

2: Jó kondi – jó szex

Nem is kell magyaráznunk: a sportos, rugalmas, fitt test sokkal energikusabb az ágyban is. Ha mindketten edzetek, az állóképességetekkel együtt a szexuális teljesítményetek is meg fog sokszorozódni. Plusz a rendszeres sporttól a hajlékonyságotok is bámulatos mértékben nőni fog, így az eddig lehetetlennek tűnő, akrobatikusabb szexpózok is menni fognak.

3: Ugyanannyira lesztek fáradtak

Kimerülten hazaérsz a teremből és semmi más vágyad nincs mint bezuhanni a kanapéba és inni egy sört – de a csajod nyaggat, hogy sosem mentek sehová? Járjatok el együtt edzeni: a végén ugyanannyira lesztek leszedálva és a barátnőd sem fog extra programokért pattogni, hanem veled pattint fel egy kori sört.

4: Közös mozgás – közös sikerek

A közös élmények nagyon fontosak egy egészséges párkapcsolatnál – miért ne kötnétek ezt össze egy kis egészséges aktivitással? Ha együtt jártok el terembe, kültérre sportolni vagy bármilyen mozgást végezni, csomó közös tapasztalatotok, témátok és élményetek lesz. Plusz ha mondjuk súlyproblémákkal küzdötök, akkor hatalmas sikerélmény lehet hónapról hónapra látni az együtt befektetett energia eredményét.

5: Szexi

Most őszintén: nézni a csajod ringó hátsóját, ahogy előtted fut vagy csodásan feszülő hasizmokkal, a mellkasán gyöngyöző verítékkel edz a haspadon már elég vizuális indok, hogy jó dolog együtt járni edzeni.

6: Stresszoldás

Mindkettőtöknek jót tesz, ha az egésznapos, leginkább ülve kapott stresszadagot a nap végén fizikailag levezetitek. Ahelyett, hogy egymással vitatkoznátok, vagy mogorván befordulnátok, együtt edzeni sokkal hatásosabb: kimozogjátok magatokból a munkahelyi dolgokat, hogy utána már kicsit kimerülten, de tuti vidámabban egymásra tudjatok figyelni.

7: Olcsóbb

Végül pedig egy kis anyagias megfontolás. Ha nem ingyenes köröket futsz a Margitszigeten, hanem szeretsz konditerembe járni, akkor elmondjuk, hogy szinte minden helyen van kedvezmény a páros bérletekre – úgy tűnik az üzemeltetők már tudják, mennyire jó dolog együtt edzeni.

Úgyhogy elő a futócipőkkel meg az edzőruhával és irány a közös mozgás a jó párkapcsolatért!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.