Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nálunk tombol a hőség és még az öltöny gondolatától is patakokban folyik a víz az emberről, de azért egy férfinak a hőség ellenére sem kell lemondani az eleganciáról. Könnyű anyagokkal és világos színekkel igenis lehet elegánsan öltözni - ezt az állítást igyekszünk alátámasztani eheti utcai divat kitekintőnkben!

Jól szabott firenzei

Erre a világos, szürkéskék árnyalatra jó ránézni, szinte már a szín is hűsít. A boka kint, a fehér ing kigombolva - nincs túlcifrázva, mégis tökéletesen elegáns ez az összeállítás. Ha volna ilyen verseny, akkor Firenze biztosan döntős lenne a világ legstílusosabb városai kategóriában. "Perfetto, signore!"

Forrás

Rohanó párizsi

A zöld és a vajszín a két alapszíne az úriember ruházatának, megspékelve némi borvörös árnyalattal. Érdekes a zakó mintázata, ilyet még Párizsban sem látni minden utcasarkon, dehát aki egy Givenchy bemutatóra igyekszik, annak kötelező valami egyediséget belevinni az amúgy egyszerű összeállításba. Reméljük odaért.

Forrás

Duplasoros összhang

A zakó a búzamezők, a nadrág a nyári ég színét juttatja eszünkbe. Természetes, világos színek, sehol egy élénk részlet - egy középkori úrhoz leginkább ez illik. A duplasoros zakót bizony így kell hordani.

Forrás

Pöttyös svéd

A Marni geometriai mintáit nem sokan tudják a kifutóról az utcára átültetni, ennek a Stockholmi srácnak mégis sikerült. Ami nálunk kirívó lenne, az párezer kilométerrel odébb elismerést vált ki. Az egyszerű zakóval tompít, a virágmintás cipővel pedig csavar egyet az összhatáson - érdekes. A sötétkék és a borszín kontrasztja egyébként ütős, ezt őrizzük meg őszre agyunk egy olyan szegletében, amit nem fenyeget az alkohol.

Forrás

A Bajusz

A végére hagytuk eddigi válogatásaink gyöngyszemét, azt, aki anélkül tesz szívességet, hogy tudná, aki merész és férfias, aki legyőzte Al Caponét: futurisztikus és múltidéző, trendi és laza, aki tudja viselni a bajuszt, az menő, akár természetes helyén, akár a zakó hajtókáján van!

Forrás

Ha nem elég a bajuszból...

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.