Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ismét körülnéztünk virtuálisan a világ különböző pontjain, hogy a férfiak hogyan gondolják ezt az ing-kérdést és bizony érdekes párosításokra bukkantunk. Konzervatív ruhadarab, de mind a férfiak, mind a nők egyik kedvence - eheti utcai divat körképünkben a nyári ingeket helyeztük a középpontba!

Foglalkoztunk a vászoningekkel a múlt héten is, illetve megírtuk azt is, hogyan kell nyáron hordani, így már csak néhány példát kell nézzünk rá az utcáról és teljes lesz a kép.

Lazán gyűrött

A bekezdés címe tulajdonképpen ugyanannyira érvényes ennek az olasz úriembernek az arcára is, mint az ingjére. Feltűrt, kigombolt ingjét egy világos nadrággal párosította, de ami ennél érdekesebb, az a csuklóján és a nyakán látható: ezek a kiegészítők teszik igazán nyáriassá a szerelést. Azt meg csak finoman jelezném, hogy még sosem hallottam olyan bókot egy nőtől, hogy "Bárcsak férfi lennék" - ez a kép egy komment formájában valakiből ezt váltotta ki.

Forrás

Inges páros

Olivia Palermo és Johannes Huebl egy olyan páros, melynek mindkét tagja modellkedik. Ez támaszt velük szemben bizonyos elvárásokat, amiket folyamatosan túlszárnyalnak. Nincs túlgondolva az öltözék egyikőjükön sem, az alapszín a kék, amelyhez természetesen remekül illik a törtfehér és a barna is. A kép alapján kétség sem férhet hozzá, hogy megvan köztük az összhang, én legalábbis nem tudom róluk elképzelni, hogy tányértörős, visítós veszekedéseket nyomnának minden másnap.

Forrás

Lenvászon és minta

Milánó a divat fővárosa, ahol a túldíszített, mintás nadrágot elismerő pillantásokkal nyugtázzák, sőt vászoninggel is tudják párosítani. A nyakba tekert laza kendő már csak egy olyan bónusz, ami elvárható attól, akit egy szép meghívóval invitálnak a Missoni divatház bemutatójára.

Forrás

Párizsi léptek

Ez a párizsi fiatalember tudja, mitől lesz a hőségben is elegáns az ember: egy feltűrt ing, egy tényleg rövid szárú vászonból készült rövidnadrág, amihez látszólag szokatlan kiegészítő az oxford cipő. Egyszerű, de nagyszerű ruhák, amik felvétele után már csak határozott fellépés kell és az ember fotója máris ott figyel a neten, mint jó példa!

Forrás

Inges csavargó

Végül egy tökéletesen nyárias színkombinációt sikerült találni: világoskék és teveszín. Az ing lazán feltűrve, a boka szellősen hagyva, mindez megfejelve egy Converse-szel és egy klasszikus formájú napszemüveggel: ez egy olyan szerelés, amit bárkinek bátran ajánlunk, nem lehet vele melléfogni.

Forrás

Láttad már a legújabb férfi vászoningeket?

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.