Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Svarktviksvagen egy három hálószobás visszavonulási lehetőséget kínál a világtól a svéd Södermanland megyében, egy olyan helyre, amelyet látszólag még megközelíteni is nehéz. Ez a tökéletes menedékhely.

A szibériai vörösfenyővel borított ház egy domb tetején fekszik, belül a fehér falak és berendezés, valamint a „sápadt” padlóburkolat teremt egyedi hangulatot a tágas, világos skandináv házban. Ha ez nem volna elég, akkor a panorámás kilátás a környező fákra és a partra biztosan remekül kárpótol majd a hétköznapi fáradtságokért, ha eljössz ide kiengedni a gőzt.

A ház egyébként eladó, 1 millió dollár felett van az ára. A házat a Fastighetsbyrån tervezőiroda szakemberei álmodták meg.

Ez is érdekelhet:

Nincs két egyforma szobája ennek a fura formájú francia butikhotelnek - Roadster

Párizsban, a Grands Boulevards közelében található ez a fantáziadús butikhotel, ahol valami megfoghatatlan érzés simogatja a vendéget. Talán ezért lett egy csapásra nagy kedvenc a Panache. A szálloda vonalait napjainak egyik feltörekvő francia építésze, Dorothée Melichizon álmodta meg, a hotelt egy XIX. században felhúzott pompás épület fogadta be az egyre tekintélyesebb kilencedik kerület egyik forgalmas sarkában.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.