Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az Ember Technologies bögréje látszólag nem tud sokat, de amit igen, azt nagyon jól. A Time Magazine által a tavalyi év egyik legjobb találmányának megválasztott bögre ugyanis melegen tartja a kávédat vagy a teádat egészen addig, amíg te úgy óhajtod.

Nincs többé kihűlt kávé, az újramelegítés macerás folyamatát is elfejetheted, sőt, ezentúl el is feledkezhetsz a cuccosról hosszú percekre. Egy app segítségével egyébként könnyedén vezérelheted a rozsdamentes acélból készült bögrét – amely letisztult, fehér kerámiakülsővel bír –, hogy kiválaszd a számodra optimális hőfokot. Jól hangzik, mi?

Az okoseszköz működési elve mondhatni egyszerű: a bögrében hőérzékelőket, valamint melegítőrendszert helyeztek el, utóbbit egy mikroprocesszor működteti, valamint időnként feltölteni sem árt a bögrét. Ha szeretnél rendelni belőle, akkor a cég oldaláról teheted meg, kivéve ha nem tartózkodsz az Egyesült Államokban, mert ott a Starbucks üzleteiben is beszerezheted. Az ára 80 dollár, azaz nagyjából 20 ezer forint.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.