Mi ez az ünnep? Ki találta ki? A virágboltos lobbi? A csokoládégyárak? Mindegy, a lényeg, hogy rajongunk érte, szeretjük és imádjuk a Valentin-napot, a szerelem nagy rózsaszín ünnepét, csak ne kelljen részt venni benne. Össze is szedtük, hogyan hanyagolhatod a legnagyvonalúbban ezt a furcsa izét.

1. Február 14-én 16 darab Európa-liga párharcot rendeznek, mi ezekből a Lazio-Sevillát és a Sporting-Villarealt emelnénk ki, de válogass kedvedre bátran, minden jobb, mint egy rózsaszín szívekben fuldokló nyáltenger.

via GIPHY

2. Menj el a kedvenc kocsmádba és rendelj egy sört, és még egyet. Kérd meg a csapost, hogy játssza le az AE Bizottság Szerelem című klasszikusát, majd boldogan sörözve hányj fittyet a szerelem nagy rózsaszín ünnepére. Tippek Budapestre: Hops Beer Bar, Bp BarBQ, haladó koktélfanoknak Black Swan.

via GIPHY

3. Fontos az egészséged? Amíg a szerelmesek fancy éttermekben vacsoráznak, és pezsgőznek, te menj el futni, vagy edzőterembe! Amíg ők tömik magukba a cukrot, a szénhidrátot, és a kalóriákat, te iszonyat jót teszel magadnak!

via GIPHY

4. Ne menj fel Facebookra és Instagramra, inkább menj el egy masszázsra. Jutalmazd magad, legyen ez a te napod.

via GIPHY

5. Nézd meg ezt a zseniális fotósorozatot a srácról, aki a burritójával készített szerelmes fotókat, és alkoss valami hasonlót, majd posztold ki a Facebook oldaladra, hogy lássák, mennyire megveted ezt az ünnepnek gúnyolt dolgot. Küldd el nekünk is, megírjuk, és sztárt csinálunk belőled.

Ilyen mocskosul még nem bántak el a szerelemmel

David Sikorski jóarc. A San Francisco-i írónak elege lett a Facebook-falát beborító, a szerelem legmagasabb szintjein tobzódó, kezükkel szívecskéket formázó, nyáltengerben fetrengő párok fotóiból, és elkészítette a saját verzióját. Egy burritóval.

És ezt olvastad már?
Négy dolog, amitől nem fogyókúrával kell kezdened az új évet