A legújabb Horizont-epizódban az a Nóniusz Gábor volt Rétsági Oszkár vendége, aki egy alföldi kisvárosból indulva egyik napról a másikra Dés Lászlónak kevert a Hajógyárin, most pedig már zenekarokat és hangstúdiót irányít. Karrierív elhivatottsággal.

A mai főszereplőnk Nagykőrösről indult, akárcsak a műsorvezető, azonban az útjuk csak most, nagyjából 25 év után keresztezte egymást – a Horizont podcasttel. A műsor felvétele ugyanis a Noniusz Productionsnél zajlik, és így a két nagykőrösi, aki ugyanabban a gimnáziumban még egymással párhuzamosan közlekedett, most együtt dolgozik.

Persze Nóniusz Gábor sztorija ennél sokkal izgalmasabb, kalandosabb és mozgalmasabb, hiszen aki 12 évesen megalapítja első zenekarát, 15 évesen pedig már koncerten kever, az tud valamit. Elmeséli, hogyan került egyik óráról a másikra a Kecskeméti TV-ből a Hajógyárin található híres DokkBistróba, és hogyan jutott el szinte a semmiből oda, hogy megnyissa saját stúdióját és produkciós cégét.

Akik beszélgetnek

» Vendég: Nóniusz Gábor, hangmérnök, akinek saját produkciós irodája van és zenekarokat menedzsel.
» Rétsági Oszkár, a Player Sport és Életmód rovatának vezetője.

Kattints, kövess, lájkolj!

Hogy ne maradj le a többi érdekes beszélgetésről, kövesd be a Player.hu Podcastet a Spotifyon, a legfrissebb cikkekért pedig lájkold a Playert a Facebookon!

Az összes előző részért kattints ide!

„Nem kell szégyellni a depressziót”

A Horizont vendége ezúttal az inverz influenszer Herczeg Szonja, aki egy életvidám újságíró-író, aki nyíltan vállalja, sőt kiírja magából a szorongásait és pánikrohamait.

Liu Shaolin Sándor: Nem az olimpiai bajnoki cím a cél, hanem hogy boldog legyek

A Horizont vendége ezúttal egy olimpiai bajnok, egy fiatal nemzeti hős volt, aki történelmet írt a jégen: Liu Shaolin Sándor.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

A jövő tükrét mutatja Párizsnak a La Grande Arche

További cikkeink a témában
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hirdetés