A Horizont vendége ezúttal az inverz influenszer Herczeg Szonja, aki egy életvidámnak, energikusnak tűnő újságíró-író, és aki nyíltan vállalja, sőt kiírja magából a szorongásait és pánikrohamait.

A gyermekkora nagy részét Venezuelában töltötte Szonja, majd hazatérve szembesült a közép-európai, magyar mentalitással, ami homlokegyenest más, mint a dél-amerikai. Később írni kezdett, újságíró lett, dolgozott a Magyar Nemzetnél és a 168 Óránál is, jelenleg pedig a Nők Lapja Cafénál felelős szerkesztő.

Sokan bjuti, vagy amolyan inverz influenszerként ismerhetik, aki tükröt tart a celebélet elé az Instagramon – de ennek nem öncélú okai vannak, amit el is mesél a Horizontban. De beszél még önelfogadásról, a social média torzításáról, a depresszióról és szorongásról, az utolsó könyvéről, a Szeretlek, mégsem szeretlekről, és elmondja, hogyan lehet valaki ennyire életigenlő pánikbetegséggel a puttonyban.

Akik beszélgetnek

» Vendég: Herczeg Szonja, az nlc.hu újságírója, felelős szerkesztője, aki ugyan írónak nem tartja magát, holott van négy könyve is.
» Rétsági Oszkár, a Player Sport és Életmód rovatának vezetője.

Kattints, kövess, lájkolj!

Hogy ne maradj le a többi érdekes beszélgetésről, kövesd be a Player.hu Podcastet a Spotifyon, a legfrissebb cikkekért pedig lájkold a Playert a Facebookon!

Az összes előző részért kattints ide!

Liu Shaolin Sándor: Nem az olimpiai bajnoki cím a cél, hanem hogy boldog legyek

A Horizont vendége ezúttal egy olimpiai bajnok, egy fiatal nemzeti hős volt, aki történelmet írt a jégen: Liu Shaolin Sándor.

Miután 50 kilót leadott, elmeséli, mi a fogyás és a hosszú élet titka

Ezúttal a korábban 50 kilót leadó, és a súlyát meg is tartó Marczisovszky Dániellel beszélgettünk az okos fogyásról, és arról, hogy van mód lassítani az öregedést.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Ez a lány nem idióta, csak hülye

Mit és hogyan egyél, hogy neked és a bolygónak is jó legyen? A WWF tippeket, egy séf recepteket ad

További cikkeink a témában