Egy hűtlen csaj a lehető legbutább módon bukott le a pasija előtt, az internet népe pedig imádja a sztorit

Jordan McNelly a Twitterén posztolta azt az üzenetet, amit Zoe nevű barátnője valószínűleg az egyik barátnőjének akart elküldeni, de a szövegbuborék véletlenül mégis Jordan telefonján kötött ki. Súlyos sztori.

A helyzetet csak súlyosbítja, hogy szegény Jordan állítólag azért gályázott az utóbbi időkben heti hatvan órát, mert el akarta vinni a barátnőjét nyaralni. Igen ám, de az unatkozó Zoe közben összeszűrte a levet egy másik pasival. Ez eddig a bonyodalom, a konkrét cselekmény pedig ott indult, hogy Jordan lemondta az egyik estére tervezett melóját, és boldogan újságolta Zoénak, hogy bizony azt az estét végre együtt tölthetik.

Sajnos szegény Zoe ennek már nem örült annyira, hiszen emiatt ugrott a másikkal szervezett közös este, amit el is panaszolt volna az egyik barátnőjének, de a szöveget véletlenül Jordannek küldte el. Mutatjuk.

"Szó szerint tiszta ideg vagyok most. Találkozgatok egy sráccal egy ideje Jordan háta mögött, és nagyon fontos terveink voltak holnap estére, mert úgy volt, hogy Jordan dolgozni fog. Erre most írt nekem, hogy mégsem fog dolgozni holnap este, én viszont nem akarom pattintani a másik srácot. Megírtam neki, mi van, erre ő azt írta, hogy tudta, hogy nem fogok elmenni. Most nagyon rosszul érzem magam, amiért mindkettejüknek csalódást okozok, és mert egy hülye picsa vagyok, és mert szomorú vagyok, és mert az egész testemet kibaszottul szőrtelenítettem, hogy végre dughassunk ezzel a faszival. SEGÍTS!"

Nos, Jordannek ezt azért nem lehetett egyszerű vizuális ingerként befogadni. Ő közzé is tette a sztorit - ami, jegyezzük meg, vagy igaz, vagy nem - a Twitterén...


...a bejegyzése pedig úgy elszabadult, mint egy fék nélküli gyorsvonat.

Azóta Jordan azt is megosztotta a követőivel, hogy Zoéval az elmúlt napokban elváltak útjaik, ami - ha igaz a történet - az egyetlen logikus döntés lehet egy ilyen helyzetben.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon