Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Szürreálisabb fotósorozatot ritkán látunk.

Sandra Hoyn német fotós dokumentálta Dirk és Jenny kapcsolatát. A hétköznapjaik teljesen átlagosnak mondhatóak: együtt zuhanyoznak, együtt ülnek asztalhoz, a férfi megmasszírozza a nő lábát, közösen huppannak le a tévé elé este és egymást átölelve alszanak el. Az egyetlen, aprócska különbség, mely nagyon picit bizarrá teszi a dolgot, hogy Jenny nem egy valódi nő, hanem egy szexbaba.

Dirk (akinek a nevét kérésére megváltoztatták), hosszú évek óta él együtt a már egyre jobban a kopás öregedés jeleit mutató Jennyvel, a guminővel, akit egy pszichés idegösszeroppanás után vett magának.

A fotós a negyven éves férfival egy netes fórumon ismerkedett meg és ott mesélt róla a fickó, hogy titokban kettős életet él: párkapcsolatban van ugyanis egy szexbabával, akire úgy vigyáz, mint egy hús-vér lényre.

Dirk titkáról sem exfelesége, sem a gyereke nem tud, de arra vágyik, hogy egyszer az ismerősei előtt is felfedhesse kapcsolatát Jennyvel. Kíváncsiak lennénk, mi lenne az első (második, harmadik és negyedik) reakciójuk.

(Fotók: Sandra Hoyn)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.