Dobj el mindent, itt a vegán KitKat!

Gigabréking, a Nestlé megmentette a vegán csokirajongókat.

– írja a Forbes.

Legelőször a Spar áruházakban lesz elérhető a KitKat csokoládé vegán verziója, közölte a gyártó Nestlé, amely hozzátette azt is, hogy hosszas kutatás és kísérletezés eredménye a vegán KitKat, amely kizárólag növényi alapanyagokból készült. A cég saját felmérései által nyert bizonyságot arról, hogy a növényi alapú termékalternatívákra világszerte nő az igény.

Növényi alapú étel- és italfejlesztéseinkkel szeretnénk a most zajló élelmiszeripari forradalom élére állni. Ezt bizonyítja az is, hogy az egyik legrégebbi és leghíresebb márkánkat tesszük elérhetővé vegán változatban: a Magyarországon most bevezetésre kerülő új KitKat V nagyszerű növényi alapú lehetőséget kínál a csokoládé szerelmeseinek” – mondta el Tömpe Judit, a vegán KitKat brand menedzsere.

A Nestlé a forgalmazott italok és élelmiszerek széles skálájában egyre több növényi alapú termékkel igyekszik támogatni a vegán étrendet követőket, így folyamatosan bővíti a növényi alapú élelmiszer- és italkínálatát, és egyre több ismert és népszerű márkáját teszi elérhetővé vegán változatban is.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.