Nyakunkon a szeretet ünnepe: most már nincs idő totojázni az ajándékokkal, olyan kell, ami gyorsan beszerezhető, és biztos megoldásnak számít. Mutatunk is párat magyar dizájn + gasztronómia vonalon – ezek a termékek egyediek, hazaiak, és nagyon ízletesek, szóval biztosan jól jár velük az ajándékozott.

Idén már két könnyen megközelíthető  helyszínen, az Etele Plázában és az Allee-ban is van Ajándék Terminál, egészen december 24-ig. Minden van: ékszerek, ruhák, kiegészítők, lakberendezési tárgyak, összesen több mint száz tervező többszáz dizájntárgya.

Ezekkel támogatod a hazai tervezőket és képzőművészeket, köztük a pályakezdőket is, tucat helyett egyedi, kisszériás tárgyakat vásárolhatsz, és ha kicsit betalál az ajándékozottnál, akkor végképp nyert ügyed van.

A kínálat, mint említettük, rendkívül széles, azaz nézz körbe magad is a kiállítók közt (akár a honlapon, akár a személyesen), mi viszont nem teszünk fel mindent külön, mert lelógna a netről, inkább teljesen önkényes alapon ajánlunk öt tervezőt a gasztro-vonalról. Természetesen ebben a kategóriában is vannak mások is, nézz szét alaposan, dönts, és vásárolj.

Goosebumps Coffee

A kávézás topkategóriás élményét nyújtja a Goosebumps, csúcskategóriás gépekkel, elképesztően finom specialty kávékkal, coffee labbal és oktatással. Ebben a barista mennyországban mindent megtalálsz, az Ajándék Terminál esetében pedig a legkézenfekvőbb választásod lehet: egy-egy különleges kávé, dizájnos csomagolásban, amire már ránézni is öröm, nemhogy meginni!

Ugar Brewery

Hopszóda? Synth pop sour? Nemhogy ilyenek, de két spéci karácsonyi sör is van az Ugarnál: az Xmas liquid fruit bread és az Xmas not white christmas morning. Na hát ezzel biztosan nem lesz gond! Az otthoni bénázásból kinőtt, mára remek egyedi söröket kínáló ugar – ahogy mondják is – nem pusztán sör: részben a történetük végett, részben mert más egyedi termékeket (hűtőmágnest, poharakat, sörszappant) is árulnak.

Panyolium

Különleges név, ami egy különleges helyszínről, az ország észak-keleti szegletéből származik, ahol „három folyó ölelésében bőséges termést adnak az úgynevezett ártéri dzsungelgyümölcsösök”. Különleges zamatú Nemtudom szilva, a kissé savanykás cigánymeggy, vilmoskörte, milotai dió – ezek adják a termékek gerincét, de a rostokban és antioxidánsokban gazdag, mégis kalóriaszegény kézműves termékeket jobb megkóstolni, mint olvasni róluk!

Monyo

Igen, igen, még egy kézműves sör, de nem bírtuk kihagyni: a Monyo egy hanyag mozdulattal sutba dobta a közhelyes alapanyagokat, nagyüzemi termelésről meg hallani sem akar; helyette itt minden sörnek saját karaktere és története van, amit nagy műgonddal komponálnak meg. Éppen ezért jól teszed, ha többfélét is választasz, mert minid más meglepetésben lehet részed... illetve a meglepetést most éppen te adod majd.

Calico chocolate

Immár öt éve készülnek a különleges minőségi csokik a Zsámbéki-medence szívében, az egyedi ízvilág mellett a letisztult megjelenésre, igényes kivitelezésre is törekedve. Az alapító, Dani Márk ugyanakkor feketeöves szakembernek számít a „csokiiparban”, óriási tapasztalattal és elhivatottsággal – ezt hivatott megjeleníteni a saját márkája, a Calico,  amiből most választhatsz ünnepi kiadást, selectiont vagy bármit, ami épp megtetszik.

Azt már tudod, hol, na de mikor?

Mindkét helyszínen a hét minden napján tudsz vásárolni tíz órától; vasárnap mindkét helyszín 19-ig van nyitva, a többi napon az Allee-ban 21-ig, az Etelében hétfőtől csütörtökig 20, pénteken és szombaton 21 óráig. Hajrá!

Ez is érdekelhet:

Mit vegyek karácsonyra? Légyölő sóspuskát? Igen!

Isten bizony nem fizetett hirdetésről van szó, egyszerűen csak szembejött a neten a világ legjobb karácsonyi ajándéka, a légyölő sóspuska.

Gamernek keresel karácsonyi ajándékot? Mondjuk a tuti tippeket!

Ha nem vagy gamer, akkor is képbe kerülhetsz ezekkel az ajándékötletekkel – több árkategóriát is ajánlunk.

Ezekkel a Legókkal menekülhetsz a karácsonyi őrületből

Ezekkel a készletekkel feltöltődhetsz két bejgli között.

Utazás a komfortzónán túlra, fröccsök, vitorlások, punkok és kreatívok a nagy karácsonyi könyvajánlónkban

A könyv csak elsőre tűnik idejétmúlt ajándéknak: sokkal tovább lehet örülni neki, ha jól választasz. Ajánlunk egy párat nektek zene-sport-fröccs-kreativitás vonalon.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Tele van a tököd a munkahelyeddel? Mielőtt kilépsz, ezt azért gondold végig

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés