Az angol tudósok végre nem valami triviális marhasággal fárasztják a világot, hanem konkrét számokkal támogatják (vagy sokkolják) az intim méretük miatt aggódó férfitársaikat. Jöjjön a matek!

A King's College London és az angol Nemzeti Egészségügyi Szolgálat kutatói, élükön dr. David Veale pszichiáterrel tizenhét külön tanulmányból gyűjtötték ki összesen 15.521 különböző nemzetiségű és korú férfi adatait, melyeket összevetve kalkulálták ki az átlagos pénisz méreteit. Nem is csigázunk tovább.

Az átlagdákó hossza petyhüdt állapotban 9,16 centiméter, kerülete 9,31 centi, erekció közben a hossz 13,12 centiméter, a körméret pedig 11,66 centi.

Ha eddig elégedetlen voltál a haverral, ami egyébként üti ezeket a méreteket, akkor kezdd el másfelé keresni a problémát!

Az adatok elemzése során semmilyen határozott kapcsolatot nem tudtak kimutatni a péniszméret és az egyéb testi jellemzők, úgy mint testsúly, testmagasság, lábméret vagy herék mérete között és az is kiderült, hogy száz férfiból csak öt mondhatja el magáról, hogy erekció közben a férfiasságának hossza eléri a 16 centit.

A tanulmány dr. Veale szerint leginkább a péniszméretük miatt testképzavarban szenvedő páciensek esetében rendelkezik gyakorlati hasznossággal.

(via Science)

És ezt olvastad már?
Nem a csajod hibája, ha büdös a pólód