Mindenki pontosan tudja, hogy milyen szar érzés másnaposnak lenni. Persze akadnak olyanok, akiket nem annyira visel meg a dolog, és vannak olyanok is, akik már-már a halálukon vannak egy átbulizott éjszaka után. Egy valami azonban biztos: mindenki a másnaposság elleni csodaszert kutatja.

És ennek megfelelően mindenkinek meg is van a saját módszere, amire esküszik. Sokan úgy gondolják, hogy kutyaharapást szőrével lehet a legjobban gyógyítani, míg mások a jó öreg húslevest preferálják. Még David Beckhamnek is van saját családi receptje.

Most azonban egy koreai levesre figyeltünk fel, amelyet 1937 óta készítenek pont erre a célra. Joon-Yong Choi a nagyapja és az apja után már a harmadik generációs tulajdonosa az étteremnek, ahol kapható ez a csodaleves, aminek hozzávalói között rizs, káposzta és megdermedt vér is található. Furcsán hangzik, de elég jól néz ki. Van az a másnap, amikor szívesen letesztelnénk a hatását!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Tianna egyáltalán nem tud öltözködni

Négy étel, amivel megtisztíthatod a szervezeted az ünnepi kajálásoktól és italozgatásoktól

Ki tartja be sikeresen az újévi fogadalmait?

További cikkeink a témában
Luxus ízek, felejthetetlen pillanatok – Így válassz tökéletes szeszes italt karácsonyra
Hirdetés