Nyakunkon az ünnepek, ezzel együtt pedig a nagy evések és italozások időszaka is. Pont jó, hogy még időben rábukkantunk a módszerre, amivel David Beckham állítólag hatásosan szokta legyűrni a másnaposságot.

Mert hát nyilvánvaló, hogy ő is kirúg néha a hámból és megiszik néhány pohár sört vagy éppen whiskyt. Aztán a következő nap meg persze neki is ugyanúgy fájna a gyomra és a feje, mint nekünk, ha nem árulta volna el neki a csodareceptet a nagyapja.

Beckham pedig a minap adott interjút a GQ magazinnak, ahol a nagyközönség elé tárta ezt a családi csodatitkot, ami szerencsére nem is túl bonyolult. Az interjúból egyébként az is kiderült, hogy a legidősebb, 17 éves fiának már néha megengedi, hogy vele piázzon egy kicsit. Valószínűleg ő is az alábbi módszert fogja majd alkalmazni:

1. Lefekvés előtt toljál be egy Alka-Seltzer pezsgőtablettát!

2. Másnap reggel indítsd a napot egy jó baconös szendviccsel!

És tulajdonképpen ennyi! Az Alka-Seltzer tabletta egyébként egy sima fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő, a szalonnás szenyát meg valószínűleg nem kell bemutatni.

Nyilván nem vagyunk orvosok, de így elsőre egész jónak és kivitelezhetőnek tűnik ez a módszer, bár biztosan neked is van már egy jól bevált másnaposság elleni recepted. Te mire esküszol? Van egyáltalán hatásos és tuti tipp?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Vele ünnepeljük meg a Föld napját

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés