Akár hiszed, akár nem, vannak olyan cuccok, amik egyáltalán nem jönnek be a csajoknak és elég gyorsan elszállnak az esélyeid náluk, ha ezekben mutatkozol. Most felsoroljuk neked azokat a ruhadarabokat, amiket akár nyugodtan ki is dobálhatsz a szekrényedből, mert jobban jársz, ha nem hordod őket többé (legfeljebb otthon egyedül, meccsnézés közben).

Lehetsz te akár a világ legjóképűbb faszija is, ha a lányok által gázosnak tartott ruhákban járkálsz, hatalmas mértékben rontod a saját esélyeid. Persze távol álljon tőlünk, hogy belegázoljunk az érzéseidbe, nem szeretnénk beleverni a csúfot a kedvenc pólódba, csak segíteni próbálunk egy kicsit.

Ezért mutatjuk most meg a (tiltó)listát, amit a Bright Side gyűjtött össze, miután számos női véleményt vetettek össze.

Túlságosan mély nyakkivágású póló

Egy hagyományos, V-nyakú felső stílust kölcsönöz viselőjének, ám egy túl mélyen kivágott darab sokkal inkább olcsóvá és közönségessé tesz.

Ultra rövid nadrág

Az ennyire rövid gatyákat a nők nem tudják értékelni, sőt nem is tudják mire vélni a dolgot. Egy alig takart, szőrös láb nyilvános helyeken sokkal inkább taszító, mint vonzó.

Szlogenekkel vagy vicces feliratokkal ellátott póló

Mi vagy te? Egy mozgó hirdetőtábla? Sokkal jobban jársz, ha valami egyszerű de minőségi pólóban mutatkozol a nők előtt. Nem kell túlbonyolítani.

Flipflop papucs

Ezeknek csak és kizárólag a strandon van a helye. Semmi keresnivalójuk városi környezetben, ahol full tájidegennek hatnak.

Mellény és póló kombináció

Sok férfi egy mellénnyel akarja feldobni a szerelését. Azt hiszik ezzel kitűnnek majd a tömegből, ám valójában csak negatív értelemben fognak kitűnni a lányok szemében. A legtöbb nő ugyanis nevetségesnek tartja a mellényt, ha az nem egy öltönnyel jár együtt.

Jó nagy csattal ellátott öv

A szegecses, csicsás és nagy logóval felszerelt övek már régen kimentek a divatból. Sokkal elegánsabb egy klasszikus bőr öv, ami nem akarja felhívni magára a figyelmet - csak megtartja a nadrágodat.

Túlságosan bő öltöny

Reméljük, hogy ezt nem is nagyon kell magyarázni, hiszen már a fotókon is látszik, mennyire gáz. Egy öltöny csak akkor az igazi, ha tökéletesen passzol, méretre van igazítva.

Rózsaszín ruhadarabok

Ez a szín már első ránézésre sem mondható éppen férfiasnak és a nők sem szeretik, ha a pasijuk epres mignonnak, málnás macaronnak vagy másképp szólva (főleg már pocakot eresztett férfiak esetében) vágási disznónak néz ki, szóval jobb, ha te is elkerülöd.

Túlságosan feszes farmer

Egy skinny farmerrel alapvetően nincsen baj, ám amikor már egy női leggingsre hasonlít a lábadon, akkor már gáz van.

Gyöngyök és túlzásba vitt ékszerek

A nőknek sem áll jól, ha teleaggatják magukat ékszerekkel, hát még egy férfinak. Két elegáns és stílusos ékszernél ne hordj többet egyszerre!

 

Végül pedig megmutatjuk azt is, hogy mivel varázsolhatod el első ránézésre bármelyik nő szívét. Ha ezt a kombinációt látják rajtad, egyszerűen nem tudnak majd ellenállni neked, ezt garantáljuk!

Na jó, rossz vicc volt. Bocs!

 

Ha valóban érdekel, hogy miket kellene hordanod a gyengébbik nem képviselői szerint, akkor erre tessék tovább:

Nyolc dolog, amit minden nő szeretne, hogy viselj

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Már most felkészülnénk a júniusi választásokra ezzel a spanyol lánnyal

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés