Hiába, a KitKat nagyon tud, és azt is kegyetlenül érzi, mikor mivel kell előrukkolni.

Az egy dolog, hogy megint nyakunkon a karácsony, de KitKaték azt is érzik, a mögöttünk hagyott majd' két év, és a jelen is annyira megterhelő, hogy muszáj valami extra kényeztető termékkel előállni, amely ha pillanatokra is, de kizárja a külvilágot.

Legutóbb a vegánok kedvében járva hoztak ki egy új terméket, amely kizárólag növényi alapanyagokból készült.

Dobj el mindent, itt a vegán KitKat!

Gigabréking, a Nestlé megmentette a vegán csokirajongókat.

Most viszont a hedonistáknak, a minőségi szeszfogyasztóknak és az igazi csokiínyenceknek akartak kedvezni. Az ausztrál KitKit Chocolatory összeállt egy helyi, sydney-i lepárlóval, hogy egy igazán különleges, limitált kiadású terméket hozzon össze az ünnepekre:

és íme a KitKat Chocolatory x Brix rumos szelet.

„Mindig keresünk az új megoldásokat, hogy izgalmas ízkombinációkkal és együttműködésekkel lepjük meg a KitKat-rajongókat az ünnepi időszakban – mondta Joyce Tan, a Nestlé marketing-vezetője. – Nagyon örülünk, hogy a Brixszel együttműködve elhozzuk azt a szünetet ('Have a Break. Have a Kit Kat'), amelyre mindannyian annyira vártunk. Mivel a rum menő, ráadásul az ünnepi időszakban igen elterjedt, nem mehettünk el a helyi szeszfőzde, a Brix mellett, hogy egy kis bulit építsünk be az idei limitált kiadású KitKatbe.

Három új, ünnepi újdonsággal állt elő a KitKat, melybe három különböző rum került:

KitKat x Brix Mojito

A klasszikus ropogós ostya krémes fehér csokoládéval, Brix White rummal, lime-mal, grapefruittal és mentával van feldobva, hogy hozza a frissítő trópusi ízeket.

KitKat x Brix karamellizált pekándiós

A híres ropogós ostya karamellizált fehér csokoládéval, Brix Gold rummal, pekándióval, gyömbérrel és keksszel van megbolondítva.

KitKat x Brix fűszeres karácsonyi puding

Ropogós ostya Brix Spiced rummal van átitatva, és mellé morzsoltak a klasszikus brit pudingból, majd ribizlit és makadámdiót adtak hozzá.

James Christopher, a Brix Distillers igazgatója is kiugrik a bőréből az ötlettől:

Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy a KitKattel együttműködve kifejlesztettük ezt az ízletes és különleges csokoládé-sorozatot. A rum és a csokoládé ugyanis tökéletes párosítás, és ezzel most lehetőségünk nyílt a Sydney-ben készített rumjainkat a világhírű KitKatbe önteni. Hiszen kivel lehetne jobban összefogni, mint a KitKattel?”

A csokik alkoholtartalma egyébként 0,5%, tehát fejre nem állunk tőle, épp csak megdobja az ízeket. A különlegességet helyben csak Ausztráliában lehet kapni, de a KitKat oldaláról meg tudod rendelni 20 ausztrál dollárért, vagyis 4700 forintért.

Áprilisi tréfának indult, de ma már teljesen komolyan ehetsz KitKat Sushit

A sushi őshazájában már eléggé unhatják a standard ízeket.

(Fotó: KitKat Chocolatory)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Akár helikopterrel együtt a tenger alá merülhet az albinó bálnáról elnevezett szuperjacht

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

További cikkeink a témában