Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Több férfi néz pornót, mint nő – ez nem feltételezés, hanem sziklaszilárd tény. De vajon miért van az, hogy a nők nagy része annyira elzárkózik a szexfilmektől? A pornónézésnek ugyanis nagyon pozitív hatása tud lenni nagyon sok szempontból – ebből a négyből biztosan.

1: Hogy megismerje a saját testét

Két férfi közt totál nem tabutéma az önkielégítés – míg a nők többsége teljesen zavarba jön, ha maszturbálásról van szó. Vajon miért? Nincs a kerek földön olyan férfi, aki ne találná szexinek, hogy egy nő kielégíti magát – plusz a maszturbálásnak nagyon praktikus előnyei is vannak. Például egy férfi az ágyban elég konkrétan meg tudja mondani a rajta kézimunkázó nőnek, hogy milyen mozdulatok izgatják fel és okoznak neki orgazmust, addig azok a nők, akik nincsenek tisztában a saját nemi szervükkel és azzal, hogy milyen típusú érintés viszi el őket a csúcsra, azok gyakran a szexben is drasztikusan kevesebbszer érik el az orgazmust. És ha az embernek nem elég a saját fantáziája a maszturbáláshoz, akkor bizony jól jön egy szaftos pornó.

2: Hogy megtudja, mit szeret igazán 

Az első szexélménye a legtöbb embernek, ha lehet egy tippünk, az egy óvszerrel való teljesen vágylankasztó ügyetlenkedés utáni misszionárius póz volt, és az egész aktusnak a legmocskosabb pillanata az lehetett, mikor hátulról lovagolva tolta a leány. Mivel a szex, nagyon sajnálatos módon még mindig elég tabutéma – akár barátok, akár egy párkapcsolat két tagja közt – ezért a vágyaink kiaknázása is sokkal nehezebb a három dimenziós valóságban. Nagyon sok nőnek van feminista ellenérzése a pornóval, miszerint az tárgyiasítja a nőt és visszataszító dolgokat művelnek vele – anélkül, hogy akár egy pornót is megnézett volna. Mert például lehet, hogy rájönne: a tárgyiasítás is tud iszonyatosan szexi lenni. Vagy épp végignéz egy zavarba ejtő anális szexjelenetet és nagyon izgalmasnak találja. Hogy felpörgeti egy olyan szexszituáció, amiről eddig körülbelül Benedek-rendi véleményt hangoztatott. Egyedül, zavartalanul pornót nézni, egészséges mennyiségben hatalmas segítség lehet, hogy az ember iránymutatást kapjon, mit szeretne iszonyúan kipróbálni és mi az, ami taszítja.

3: Új trükkök és képességfejlesztés

Több cikket is írtunk már, hogy mi minden abszurdumot tudnak a pornóban 'normálisként' tálalni. Azonban az a nagy helyzet, hogy bizonyos dolgokat hasznos ellesni azoktól, akiknek a szex a hivatásuk. Például rengeteg nő bajban van vele, hogyan elégítse ki orálisan a partnerét: és nem azért, mert bénák lennének, hanem pont a téma tabusága okozta prűdség is meg tudja gátolni, hogy egy nő élvezetet okozzon egy férfinak a szája és a keze segítségével. Pedig ez nem csak a férfinak tud fenomenális élményt okozni: egy nőt is ugyanúgy beindít, ha látja, mennyire élvezi a pasija, amit csinál – plusz az eközben kapott dicséretek nagyon májhízlalóak. És azért valljuk be, a pornószínésznők tudják, hogy kell ezt csinálni. Az orál mellett pedig rengeteg meredekebb, de szexi pózt is megtanulhatunk, elleshetünk a pornóból: a jó szexuális élet alapköve, hogy fantáziadúsak legyetek mind a ketten.

4: Hangulatba kerülni

Van ez a közismert férfitaktika, miszerint érdemes egy nagyon várt szex előtt kiverni pornóra, hogy az ágyban ne lőjön el egy perc alatt. A nőknél ilyen probléma nincs (ha egy nő el is élvez egy perc alatt, simán folytatja tovább a szexet), az viszont sokkal gyakoribb, hogy egy nő azzal hárítja el a szexet, miszerint 'nincs most hangulata' hozzá (na ilyen problémájuk pedig a férfiaknak nincsenek). A hangulatba kerüléshez pedig pár perc beindító pornónézés tökéletes recept. Például ha egy nő megbeszélte a pasijával, hogy átmegy este, de a nő totál nincs szexhangulatban (viszont tudja, hogy lesz szex), akkor a vágyak felpörgetéséhez remek dolog a pornó: egyrészt benedvesedik a látottaktól, másrészt mentálisan is átáll a kurvajót-fogunk-ma-kefélni gyorsítópályára. És hölgyek, ha azt gondolnátok, hogy ez égő vagy gáz vagy zavarba ejtő, akkor elmondjuk: egyetlen egy pasi sem fog megsértődni, ha azt mondjátok neki: 'Bocs, hogy késtem, épp pornót néztem'. Garantáljuk.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.