Abigail Ratchford és Lindsey Pelas készülnek valamire. Juj, de izgi!

Ha tudod, kikről van szó, akkor ettől a ténytől valószínűleg te is nagyon izgalomba jöttél... vagy nem. A két hölgyeményről annyit érdemes tudni, hogy megszülettek, aztán népszerű lett az Instagram és ezzel meg is lett oldva mindkettejük élete. Egy dolgot tudnak, de azt idegből: jó nők.

A nagyon szexi Lindsey Pelas

Bár a legutóbbi megállapítás nem lehet általános érvényű, hiszen szerény véleményem szerint ezek a lányok lassan már úgy néznek ki, mint két bombázó-karikatúra. (Ebben a műfajban pedig Jessica Rabbiten úgysem tudnak túltenni, akárhogy is csücsörítenek.)

A nagyon szexi Abigail Ratchford

Azért a kerekded formák rajongónak ízlését szem előtt tartva már többször megemlékeztünk a munkásságukról, már ha a viháncolást és a kamerára beinduló pózgörcsöt munkának lehet nevezni. Lindsey önálló életet élő melleinek izgalmas napjaiba itt és itt, Abigail kalandjaiba pedig itt nyerhetsz betekintést.

Miss Pelas valószínűleg célul tűzte ki, hogy meglesz neki az összes olyan Instagram-sztárocska, aki hozzá hasonlóan a mellbőségével keresi a kenyerét, hiszen Jordan Carver után most a jó Abigailt is sikerült megfűznie egy kis közös haknira. Ez az Instagramra postolt videó legalábbis erre enged következtetni.

Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem ez az affektálás valami irtózatosan hervasztó. Persze ettől még lehet várni a végeredményt és minden bizonnyal mi is meg fogjuk mutatni neked, mert két ilyen lábakon járó domborzati térképet nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Azért ne parázz, ha mégsem nyírná ki az internetet az elkészült remekmű, Pelas kisasszonynak akkor sem kopik föl az álla, hiszen a jó Dan Bilzerian mindig szívesen nyom a mellei közé egy jó vastag köteg százdollárost.

Lindsey a kép bal szélén éppen készül megdolgozni a pénzéért

Szerintünk Abigailnek sem túl nehéz támogatót találni öreg napjaira, szóval ne aggódd túl magad!

UPDATE - A videót azóta Miss Ratchford eltávolította. (Valószínűleg olvasta a cikkünket.) Sebaj, van helyette egy másik, kicsit kevesebb csücsöri nyafogással, de változatlan mellbőséggel. Szőlőt esznek a drágák, meg bájosan kuncognak. Well done!

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában