A legtöbb férfi nem híve a táskáknak: ha nem az edzőcuccot kell tárolni valahol vagy bepakolni valamibe egy utazáshoz, akkor a férfitáska emlegetése metroszexuális szentségtörésnek hangzik a férfiasságod ellen. Pedig baromira nem így van; annyi férfias, robusztus, igényes, elegáns és minőségi férfitáska van a piacon, hogy az ember nem is tudja, hova kapja a fejét. Most mutatunk öt típust, melyek nem csak praktikusak, de garantáltan emelik a szetted fényét is.

Briefcase, a klasszikus aktatáska modern újragondolása

Az aktatáskáról a régi idők irodakukacainak elmondhatatlanul unalmas és csinovnyikos táskái juthatnak eszünkbe. Pedig a briefcase csodálatos átalakuláson ment keresztül az elmúlt évtizedekben; kényelmes, minőségi bőr, egyszínű, mindenhez könnyen viselhető darabok ezek, melyekben lazán elfér a laptopodtól kezdve a tableteden át minden elektromos kütyüd és egyéb hordozni való tárgyaid is.

Üzleti utakhoz pedig nincs tökéletesebb táskakiegészítő.

Laptoptáska és borítéktáska – kézben

Ne a ronda, selejtes, fekete biztosítóügynökös darabokra vagy a félvállon lógó gyöngyvászon táskákra gondolj, mert a laptoptáskák ugyanolyan fantasztikus evolúción mentek keresztül, mint maguk a gépek, melyeket beletehetsz.

Vékonyabbak, minimalistábbak, elegánsabbak és kézhezállóbbak, mint valaha – csakúgy, mint a hozzájuk készített táskák.

Férfias hátizsák – igen, létezik

Mózesként osztja ketté a férfinépet a hátitáska gondolata; van, aki beleszeretett azonnal a modern, „menjünk-a-vadonba-instafotózni” hipszterideájú vászon hátitáskákba, vagy nem. Ha te az utóbbiak közé tartozol, ezért fitymáló megvetéssel gondolsz a hátizsákokra, most kérünk, hogy sűrűn felejtsd el ezt a sztereotípiát.

Bőrből már nagyon komoly, karakteres, igényes, stílusos és letisztult tatyókat lehet kapni, amikre nem lehet rásütni a műmájer bélyeget, annyira férfiasak.

Sporttáska – bőrből

Számunkra a férfitáskák közül ez a legkedvesebb darab, ugyanis annyira időtlen vagányságot és eleganciát sugároznak, hogy nem lehet nem szeretni. Minden szett azonnal ötször férfiasabb lesz egy ilyen táskával, amit hetykén a kezedben tartasz, a vállad mögé dobsz vagy épp beteszed a sportautó anyósülésébe egy laza mozdulattal.

Ha napszemüvegek is érdekelnek (mert egy-egy ilyen táskához nagyon dukálnak nyáron), akkor arról itt adtunk tippeket:

Tíz ügyes napszemüveghordási tipp, amit bárcsak előbb tudtál volna

Nem könnyű megválasztani a jó szempát – de ha sikerül, akkor ellenállhatatlanul sármos és vonzó lesz tőle a megjelenésed.

A stílustippeket köszönjük a YURKOV stílustanácsadóinak, akik együttműködő partnereink a sorozatban. Ha azzal is gondod van, milyen nyakú póló áll jól a válladhoz vagy épp melyik színben tűnsz sármosnak és nem betegesnek, akkor nagyon ajánljuk őket, mert vállalatoknak és magánszemélyeknek is személyre szabott stílustippeket adnak. Itt nézheted meg, mivel foglalkoznak pontosan - nem is hinnéd, mennyi mindenben tudnak segíteni, hogy sikeres, menő és stílusos legyél az életed hátralévő részére!

(Képek: YURKOV, Pinterest) 

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Well done
Hirdetés