Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mindig is kíváncsi voltál arra, hogy milyen lenne az élet egy hógömbben? Nos, a válaszra egészen Észak-Írországig kell mennünk.

Egy ilyen üvegkuckóban például az anyatermészet keblére borulhatsz úgy, hogy közben meleg van, puha ágy van alattad, és nem kell attól tartanod, hogy valami rád mászik vagy rád borul. Ugyanis a Bubble Domes lényegében egy hatalmas üvegkalitka, amely megóv téged a kinti szélsőségektől, átengedi viszont a fényeket, hogy gyönyörködhess az északír tájban, de ne kelljen elviselned mondjuk azt, hogy éjszaka mennyire hideg van. Igazi panorámakilátás, négyszemélyes ágy, fürdőszoba, kávéfőző, csillagvizsgáló, és a napkeltétől egészen a csillagos éjig szinte a szemed előtt zajlik.

Ez is érdekelhet:

Íme egy thaiföldi hotel, melyben a tó hullámai ringatnak álomba - Roadster

Kellemes és kényelmes opció egy mindent kielégítő klasszikus szárazföldi szállodában kipihenni az utazás fáradalmait, de miért ne foglalnánk szobát inkább egy vízen lebegő tutajon? Erre a nem éppen hétköznapi lehetőségre Thaiföldön lehet lecsapni, egészen pontosan az ország nyugati részén található Srinakarin-tó menti Kancsanaburi városában.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.