Lehet, hogy bírod a különleges sajtokat, de mit szólsz ehhez a pink újdonsághoz?
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Szeretjük a sajtot és szeretjük a proseccót, ráadásul remekül passzolnak is egymáshoz. Innentől kezdve már csak idő kérdése volt, hogy mikor ötvözik a kettőt.

Ez az ínyencség tehát az alkohol és a sajtok harmóniáját igyekszik kihasználni, na meg azt a tényt, hogy a mai fiatalság imád mindent, ami pink. A The Great British Cheese Company által piacra dobott sajt alapját egy klasszikus angol fajta, a Wensleydale adja, ám ezt jócskán megbolondították málnával és proseccóval.

Az ötlet nem is annyira elvetemült, hiszen ezt a sajtfélét egyébként is igen gyakran párosítják különböző gyümölcsökkel (majd öblítik le némi alkohollal).

- árulta el a sajtgyártó vállalat szóvivője. Ha sikerült meggyőzniük, akkor a honlapjukon akár rendelhetsz is magadnak, a különleges pink sajtot egészen elfogadható áron kínálják.

Ha pedig már a különleges színű és ízvilágú gasztrocsodáknál tartunk, hadd említsünk meg még néhány példát, amelyekről korábban mi is beszámoltunk. Ott van például a rubint csoki, amit meglátva mindannyiunknak beindult a nyálelválasztása. A már jól ismert tejcsoki, fehér csoki és fekete csoki trió után nagy áttörést jelentett ez a bizonyos negyedik típus, ami a fent említett sajtunkhoz hasonlóan a gyümölcsös ízvilágot képviseli.

Persze nem pusztán a gyümölcsök, hanem az alkohol is megjelent ízesítőelemként máshol is. Elég szépen felkapták az Arctic Buzz vodkás jégkrémét, aminek az alkoholtartalma ráadásul határozottan jelentős. A legújabb őrült ízkombinációval pedig a Pepsi jelentkezett be. Ők már a karácsonyra hangolnak azzal a fehér kólával, amelyet a japánok hagyományos ünnepi süteményének ízével bolondítottak meg. Akad tehát példa bőven a próbálkozásokra, a különböző ízkombinációknak csak a képzelet szabhat határt.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.