Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Van, amit sejtettünk, de jó pár történeten nagyon megdöbbentünk. A cukormáz sosem lesz ugyanolyan, mint eddig.

A Reddit megkérdezte a pornózó olvasókat, hogy melyek azok a dolgok a pornóban, amiről a nézők tényleg nem tudnak. A vegyesen férfiaktól és nőktől érkező válaszok elég húzósak – ellenben nagyon is valószerűnek tűnnek. Íme a kulisszatitkok.

„A pornó iszonyú büdös. Ezekben a szobákban, ahol hosszú órákig és napokig folyik a szex, a szag ocsmány.”

„Rengeteg leállás van a jelenetek között; a szereplők nevetgélnek, telefonoznak és a többi.”

„A kötözős jelenetek macerásak. Kötöztem már és lőttem is BDSM pornót. A kötözés nagyon sok erőfeszítést igényel. Imádom csinálni, de a francba is, egy örökkévalóság kikötözni valakit. És Isten irgalmazzon, ha egy ficánkoló modellt kapsz.”

„Végtelenségig tart egy pornó leforgatása. Több mint negyven pornóban szerepeltem már; általában az elkészített film olyan fél órás vagy kevesebb. De maga a filmezés kábé öt és tizenkét óra között van.”

„Az elélvezés gyakran kamu. Ha egy pasi nem tud kipréselni egy kis spermát, millió módon lehet helyettesíteni – és sokkal gyakrabban ezt is teszik mint hinnéd. Egyik rendező sem akar arra várni, hogy egy férfi, aki három óráig kőmerev volt, megpróbáljon kiverni némi gecit. Inkább trükkökhöz folyamodnak: például feltolnak egy tejes színű folyadékkal teli csövet a férfi farkába és ezt 'veri ki' a jelenet végén.”

„Az állóképeken a sperma igazából a legtöbb esetben cukormáz.”

„A biztonság kulcsfontosságú. Szigorú teszteken kell átmennünk, amit 'PASS rendszernek' hívnak. Minden két hétben vizsgálatra kell járnunk és az összes piacon lévő szexuális betegségre letesztelnek.”

„Nem kronológiai sorrendben veszik fel a jeleneteket. Általában sok idő van aközött, hogy a férfi kiveszi a pélót és a konkrét elélvezés közt. Általában ott áll a fickó és percekig dühösen veri magát, amíg mindenki ott áll és nézi, várva, hogy elmenjen végre. Kurva kínos.”

„Legtöbbször a végétől kezdve veszik fel a filmet az elejéig. Először az elélvezést, majd a szexet. Így a pasik sokkal tovább bírják az aktust.”

„Az análszexnél gyakran sok a bemelegítés. Tényleg. Nagyon sokan egy nappal előtte már nem esznek, hogy azt az icipici ürüléket is elkerüljék, ami esetleg a résben lehet. Plusz a legtöbb síkosítást és tágítást általában a nők csinálják maguknak, sokféle okból kifolyólag...”

„A 'felszedünk egy random csajt az utcáról' típusú pornó mind megrendezett. Ugyanis az összes szereplőnek rengeteg papírt és szerződést kell aláírniuk a pornó előtt, úgyhogy az utcáról felszedés már mind meg van előre tervezve.”

Köszönjük a figyelmet, szerintünk innentől kissé más szemmel fogod te is nézni az XXX-es tartalmakat.

Ez is tetszeni fog:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.