Stílusosan ünnepli a 911 Carrera RS 2.7 bemutatásának ötvenedik évfordulóját a Porsche és a Puma, hiszen egy limitált szériás sportcipőt mutattak be, éppen azokban a színekben, amelyekben az ikonikus sportautót is lehetett rendelni.

Idén ötven éve annak, hogy 1972-ben a Porsche bemutatta a 911-es addigi legsportosabb változatát, a Carrera RS 2.7-est, amelynek történelméről mi is megemlékeztünk, mi több, ki is próbáltuk az autót! Az évfordulót több módon is ünneplik ebben az évben, és ennek a sorozatnak az egyik állomása, hogy a Pumával közösen limitált szériás sportcipőt készítettek az ikonikus sportautó emlékére.

Az időtlen stílusával a Puma x Porsche Suede RS 2.7 egyszerűen fantasztikusan néz ki,

főleg azért, mert éppen azokban az élénk színekben pompázik, amelyeket a 911-eshez is rendelni lehetett. A cipőt összesen tízféle színben gyártják, és mindegyik változatból csak 500 példány készül, két színt ráadásul a holland és a japán vásárlóknak tartanak fenn.

A cipővel együtt jár, hogy a vásárlója ingyenesen léphet be a Porsche zuffenhauseni múzeumába ebben az évben, és nem is tudnánk stílusosabbat, mint ebben a csukában megnézni a 911 Carrera RS 2.7-ről szóló időszaki kiállítást. A 120 eurós ára egyáltalán nem hangzik soknak, nem csoda, hogy a rajongók azonnal lecsaptak a készletre.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Hazai pálya számodra a vaktérkép? Bizonyítsd be!