A legjobbakkal is megesik.

Mindannyiunkkkal előfordult már, hogy többet ittunk a kelleténél, és ilyenkor hamar eljön az a pillanat, amikor nem akarunk mást, csak egy csendes, ismerős helyet, ahol kipihenhetjük az előző, egyébként remek este fáradalmait. Nos, egy skót fiatalember is hasonlóképpen lehetett ezzel, ő azonban kicsit eltévesztette a házszámot – és nem csak képletesen, hanem a kifejezés eredeti értelmében véve is.

A hazatérés hadművelet teljesen jól indult. Hősünk, a 26 éves glasgow-i Thomas Airlie hívott egy taxit, bemondta a szülei házának címét. Miután odaértek, bement a házba, majd lefeküdt a kanapéra aludni. Küldetés teljesítve, gondolhatnánk, csakhogy

Thomas Airlie a lakás új tulajdonosainak otthonába lépett be, és így aztán nem csoda, hogy Elaine McDade eléggé meglepődött, amikor egy idegen férfit talált a kanapén. Thomas egyébként nagyon rendes volt, mert levette a cipőjét – számolt be róla a Daily Record.

Thomasnak tulajdonképpen szerencséje volt, McDade ugyanis teljesen véletlenül aznap este nyitva felejtette a lakás ajtaját. Éjjel zörgést hallott a nappaliból, és először azt hitte, hogy a kutyái rendetlenkednek. Lement az emeleti hálóból és:

Elaine McDade

Thomas végül magához tért, hazatalált és másnap egy tweetben kért elnézést a tévedéséért.

2.

Airlie esete nem egyedülálló, ha az ember a részegség igen magas szintjére kerül, képes egészen eszement dologra. Egyik kedvencünk az a Whitley Teslow, aki 2011 novemberében annyira berúgott, hogy megéhezvén betört egy McDonald’sba majd ott elkészített magának egy Big Mac menüt.

Másnap feladta magát, és négy hónapot kapott.

3.

Aztán olyan is van, hogy az ember a Volt fesztiválon akar sátrat állítani, de nem nagyon akar összejönni.

4.

Egészen friss eset azé az orosz vontatóhajó-kapitányé, aki annyira, de annyira sokat fogyasztott, hogy ez történt:

Igen, nekivezette a hajót egy hídnak.

5.

És kanapét se cipelj, ha már túl sokat ittál. Elrettentő példának itt ez a két ír úriember.

Ki volt a legrészegebb?

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.