Nem is gondolnád, hogy milyen sokan próbálták már ki a szexet a repülőgépen

Jó hírünk van azok számára, akik régóta fantáziálnak már arról, hogy milyen is lehet összejönni egy dögös légiutas-kísérővel. A számok alapján ugyanis gyakrabban összejön a repülős szex, mint ahogyan elsőre gondolnád.

Hiszen mit is csinálhat az ember egy dögunalmas, esetenként 8-10 órás repülőút alatt? Könyvet és újságot olvashatsz, zenét hallgathatsz vagy esetleg megnézhetsz 4-5 gagyi filmet a monitorodon. Lássuk be, ennél jobb programot is el tudna képzelni magának egy férfi.

És most nem arra gondolunk, hogy berendelsz magadnak pár whiskyt, beállsz tőle mint a gerely és végigalszod az utat, hanem arra, hogy összegabalyodsz a melletted ülő csinos utastársaddal vagy esetleg megcélzol magadnak egy vidáman mosolygó stewardesst. Elsőre elég valószínűtlennek tűnhet, hogy összejön ez a dolog, ám a számok mást mondanak és mint tudjuk, azoknak nem szokásuk hazudni.

Egy új, a Jetsetter által elvégzett közvélemény kutatás egész jó esélyekkel kecsegtet, hiszen 1 600 megkérdezett ember közül 15% nyilatkozott úgy, hogy már szexelt repülőgépen.

Szóval kár lenne feladni, ha szerepel a bakancslistádon ez a dolog, hiszen láthatod, hogy a felmérések szerint bőven van remény. Természetesen a legoptimálisabbak a hosszabb távot megtevő járatok, ahol lehetőleg kevés ember utazik. Ezek gyakran éjszaka is a levegőben vannak, az utasoknak van idejük inni egy kicsit, a kabin is sötétté válik éjszaka és máris megnyílik az esély.

A kutatásban résztvevő egyik légikisasszony még egy hasznos tippet is adott, miszerint érdemes a mozgássérültek számára fenntartott mosdót használni, hiszen könnyebben el lehet férni és van mibe kapaszkodni. Ám jó ha tudod, hogy a stewardessek bármikor képesek kinyitni az ajtót, akkor is ha elvileg bezártad. Szóval érdemes diszkréten csinálni, nehogy ez legyen a vége:

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon