Két párosítás emelkedik ki a Bajnokok Ligája csoportkörének keddi kínálatából – szurkolói szempontból. Fogadói szemmel nézve viszont a Manchester City–Roma és a PSG–Barca meccsek miatt vakarhatjuk rendesen a fejünket. Mi megvakartuk.

A City gólüzeme egész szépen termel mostanában, legutóbb a Hullnak vágtak idegenben négyet Agüeróék. A Roma formája szintén ígéretes, még úgy is hozzák a bajnoki három pontokat, hogy Rudi Garcia rotálja az embereit becsületesen. A kékek győzelmére tennénk, több okból. Eddig a Roma valamennyi manchesteri látogatása gyufával végződött (gondoljunk csak a 7–1-re…); Kevin Strootman után Daniele De Rossi is sérülés miatt hullott ki a középpályáról, és hiányzik hátulról Castan és Astori, valamint elölről Iturbe. Ez a lyukasnak tűnő védekező osztag így gondban lesz az angolok galaktikus támadóival.

A „szerez-e gólt Zlatan Ibrahimovic korábbi csapata ellen?” kimenetel kedden kimarad a fogadási ajánlatok közül, ugyanis a svéd csatár sérülés miatt valószínűleg nem léphet pályára, tehát elmarad a Guardiola elleni revans első felvonása. Nélküle, és a szintén sérült Ezequiel Lavezzi távolmaradása okán Edinson Cavani vállát terheli a legnagyobb felelősség: neki kell(ene) betörnie a bajnokságban eddig szűz katalán kaput. A vendégeknél nincs fajsúlyos hiányzó, de úgy érezzük, Claudio Bravo (vagy Ter Stegen) szed majd ki labdát a hálójából, méghozzá ugyanannyiszor, mint a túloldalon olasz kollégája.

Hogy legyen egy tuti(nak tűnő) ajánlat is: a hétvégi derbigyőzelemtől begőzölt Schalke-játékosok lendülete kitarthat keddig, és megverik hazai pályán a szlovén Maribort a sok-sok sérült ellenére. Ebben az esetben négy pontja lesz a gelsenkirchenieknek, ami nagyjából eggyel több a sorsolás után remélttől.

Bajnokok Ligája-szelvény:

Fogadok most, mert szerintem se hülyeség a kombó, és érdekel a több mint hétszeres pénz is!

(Fotó: Europress/AFP)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Már 11 ezer Bayern-drukker írta alá a Tuchel maradását kérő petíciót

További cikkeink a témában
Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat
Hirdetés