Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Reméljük nem kaptad meg soha azt a kommentet egy csajtól, miközben percek óta keményen tolod, hogy 'bent van már'? De abba a problémába viszont gyakran belefuthattál, hogy az adott pozíció nem biztosít olyan mély behatolást, amit mind te, mind pedig a csajod is imádna. Ez a hat, erotikától fülledt szexpóz megoldja a problémát.

Az X-faktor

Ez a póz úgy a legszexibb, ha egy asztalra teszed fel a hölgyet – de egy ágyon is simán működik. Mivel itt az ágyékotok egy magasságba kerül, teljesen kimaxoljátok a legmélyebb behatolási szöget. Emellett a csaj keresztbe tett lába miatt nem csak a vádlija és a combjai, hanem a vaginafala is nagyon megfeszül, így sokkal szorosabban fog belülről is körbefonni.

Az olló

Ebben a pózban egyszerre lehetsz finom és gyengéd, miközben mégis tövig benne vagy. A nő a hátán fekszik, a férfi pedig a széttett lábak közé térdel. A nő egyik lábát kinyújtja, a másikat pedig a férfi mellkasának támasztja, vagy a vállára helyezi. A póz előnye, hogy a csikló teljesen hozzáférhető, így a kemény lökések közben ujjal vagy csiklóizgatóval is feljebb lehet tekerni a mámort.

Fel a lábakat!

Ez az ollónak az egyik variánsa, amelyben a nő itt mindkét lábát kinyújtja és a férfi mellkasának támasztja. A férfi a nő feneke alá térdel és magára húzza a hölgyet úgy, hogy a két kezével a fenekét vagy a csípőjét fogja. Mivel itt a hölgy háta erősen megfeszül, az izommunkától a belső falak is szorosabbak lesznek, emellett az ágyékotok szintén egy vonalba kerül, ami a mély behatolás jolly jokere.

Kutyapóz szorosra véve

Teljesen lényegtelen, hogy kisebb vagy nagyobb mérettel rendelkezel, egy jó öreg kutyapózban a nő mindig mélynek érzi a behatolást és minden egyes lökés sokkal inkább ingerli a vagina belső falán lévő G-pontot, mint bármilyen más pózban. A lényeg, hogy tartsd szorosan – és szerintünk próbáljátok ki úgy is, hogy nem térdelsz mögötte, hanem felállsz; jóval több lendületet tudsz belevinni a lökésekbe és stabilabban is tarthatod magad.

A lepke

Ebben a pózban a férfi ágyéka magasabban van, mint a nőé, aki az ágyon fekszik. A hölgy itt is felteszi a két lábát a férfi vállára, a férfi pedig felülről hatol be lefelé. A kitámasztást segítheti, ha egy pár párnával megdúcoljátok a leányzó feneke alatti részt. A nő hasizmai ebben a pózban folyamatosan feszülnek – szerintünk már kitalálod a mondat második felét: ettől pedig a vagina belső falai is összezárnak, így az egyes lökések sokkal keményebbnek és mélyebbnek érződnek. Tipp: a férfi megfoghatja a nő bokáit is a még szorosabb összefonódáshoz.

Kalandok a kanapén

Mindketten térdeltek ebben a kutyapóz-variánsban, amit kifejezetten kanapén lehet bejátszani. A nő itt mellkassal nekitámaszkodik a kanapé háttámlájának, miközben a férfi hátulról behatol. A kutyapózok híresen a legmélyebb penetrációra alkalmas szexpózok – plusz egy férfit nem ismerünk, aki ne bolondulna érte, szóval ez az izgalmas kanapépóz garantált win-win lehet. Extra pluszpont, hogy könnyen tudod izgatni szex közben mind az anális, mind pedig a klitoriális részt az orgazmusáért. Szóval kapj bele a hajába, csapj a fenekére és hajrá!

Ha pedig nem csak szexpózok érdekelnek, hanem pikáns játékszerek is, akkor erre gyere!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.