A hátizsák és a sporttáska túl nagy, a laptoptáska unalmas, az aktatáska pedig irodakukac-külsőt kölcsönöz. A műanyag mappa praktikus ugyan, de azzal – hacsak nem a sarokra szaladunk ki – az irodán kívül inkább ne mutatkozzunk. Akkor mégis, mibe pakoljuk az irományainkat?

A pendrive és a felhőszolgáltatások ma már többnyire megmentenek minket az iratok cipelésének viszontagságaitól, néha azonban a legjobbak sem úszhatják meg, hogy néhány dokumentumot az irodán kívül is magukkal kelljen vinniük. Erre a problémára jelentenek stílusos megoldást a portlandi Tanner Goods cég irathordozó táskái. A kézzel készített bőrtáskák az egyszerű, de nagyszerű mintapéldái, hiszen a táska szabásmintája valószínűleg még azoknak sem okozna különösebb gondot, akik varrógéppel eddig csak a nagymamájuknál találkoztak. Tipikusan az a darab, amelyet a hónunk alá csapva még akkor is úgy érezzük, hogy fel vagyunk öltözve, ha szakadt a pólónk, vagy ha egy kétezer forintos kínai vászoncipő van a lábunkon.

Ez azonban feltehetően nem fog előfordulni, a stílusért és a minőségért ugyanis elég mélyen a zsebünkbe kell nyúlni: a 165 dolláros ár és az 55 dolláros szállítási költség átszámítva mintegy 48 ezer forintot tesz ki, ezért az ár-érték arány javítása érdekében javasoljuk, hogy akkor is vidd magaddal mindenhova, ha végül csak egy pendrive landol benne.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.