Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A hátizsák és a sporttáska túl nagy, a laptoptáska unalmas, az aktatáska pedig irodakukac-külsőt kölcsönöz. A műanyag mappa praktikus ugyan, de azzal – hacsak nem a sarokra szaladunk ki – az irodán kívül inkább ne mutatkozzunk. Akkor mégis, mibe pakoljuk az irományainkat?

A pendrive és a felhőszolgáltatások ma már többnyire megmentenek minket az iratok cipelésének viszontagságaitól, néha azonban a legjobbak sem úszhatják meg, hogy néhány dokumentumot az irodán kívül is magukkal kelljen vinniük. Erre a problémára jelentenek stílusos megoldást a portlandi Tanner Goods cég irathordozó táskái. A kézzel készített bőrtáskák az egyszerű, de nagyszerű mintapéldái, hiszen a táska szabásmintája valószínűleg még azoknak sem okozna különösebb gondot, akik varrógéppel eddig csak a nagymamájuknál találkoztak. Tipikusan az a darab, amelyet a hónunk alá csapva még akkor is úgy érezzük, hogy fel vagyunk öltözve, ha szakadt a pólónk, vagy ha egy kétezer forintos kínai vászoncipő van a lábunkon.

Ez azonban feltehetően nem fog előfordulni, a stílusért és a minőségért ugyanis elég mélyen a zsebünkbe kell nyúlni: a 165 dolláros ár és az 55 dolláros szállítási költség átszámítva mintegy 48 ezer forintot tesz ki, ezért az ár-érték arány javítása érdekében javasoljuk, hogy akkor is vidd magaddal mindenhova, ha végül csak egy pendrive landol benne.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.